Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

DENİZKURDU-2017: To Σενάριο της Τουρκικής Άσκησης και οι Δυνάμεις που θα λάβουν μέρος!

DENİZKURDU-2017
Η  Τουρκική Ναυτική Άσκηση θα πραγματοποιηθεί , Υπό του Αρχηγού Στόλου Αντιναυάρχου Βεϊσέλ kösele και τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, στο διάστημα μεταξύ της  13 με 26 Μάη του 2017 μεταξύ της Θάλασσας του  Μαρμαρά, του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου!


α.
Δίδεται Εντολή όλο το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό κατά τη διάρκεια της μετάβασης απο την κατάσταση της Ειρήνης να μεταβεί σ περιβάλλον πολέμου μετά απο σχετική από την κρίση (dz.k.k.)
 β.  Η Άσκηση θα εκτελεστεί για να δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητα της διοίκησης σε επίπεδο  πολέμου και να ελεγχθούν  όλες οι δομές σε ρεαλιστικές συνθήκες!

Κατά την DENİZKURDU-2017  θα πάρουν μέρος τα Κάτωθι Πολεμικά Σκάφη
    α. Στην Άσκηση θα λάβουν μέρος  14 φρεγάτες,  έξι (6) κορβέτες , 17 ταχύπλοα σκάφη περιπόλου, 9 υποβρύχια, 6  Τορπιλάκοι κυνηγοί πλοίων, 13  Σκάφη Υποστηρίξεως 4 Περιπολικά , 4 αεροσκάφη CN-235 θαλάσσιας περιπολίας, 19 ναυτικά ελικόπτερα, επτά  Ομάδες SATA ομάδα και  δύο ομάδες  SAS !

    β. Συνολικά  θα εκτελεστούν 7 αποστολές από την Τουρκική Αεροπορίας και  2 εξόδους HIK (Αεροσκάφος έγκαιρης προειδοποίησης και Ελέγχου)  αλλά και εναέριος  στόχος  Αεροσκαφών ,ρυμουλκούμενο από αεροσκάφος

   γ. Στην Άσκηση Έρευνας και διάσωσης  θα πάρει μέρος  Σκάφος Αναζήτησης &  διάσωσης από το Λιμενικό Σώμα, επίσης το  Λιμενικό Σώμα θα συμμετάσχει  με 18 Ελικόπτερα της Ακτοφυλακής στο Κόλπο της Φώκαια!

Μετά το πρόγραμμα κατάρτισης, τα στρατεύματα και τα  πλοία μεταξύ της 16 – 17 Μάης 2017  θα κινηθούν μεταξύ Σμύρνη, Τσανάκαλε, ενέζ, Bozcaada, Ίμβρο, Edremit, Güllük, μόνιμη, Foca, Τσεσμέ, Κουσάντασι, Marmaris, Bodrum και Aksazlar

Στους παρατηρητές  την 17 Μαΐου θα τους  δοθεί χρόνος κατά την άσκηση  όπου θα εκτελεστούν, όπως απαιτείται από το σενάριο  της Άκηση που  θα παρουσιαστεί  το τελικό  Deniz harekâtı χρησιμοποιώντας πραγματικά πυρά.

Στην τελευταία φάση της άσκησης θα  εκτελούνται βολές   πυροβολικού …Ενώ τα Σκάφη θα  μεταφερθούν στα  λιμάνια και τις Ναυτικές βάσεις.



Πληροφορίες σχετικά με την Ενημέρωση  των Αποτελεσμάτων της άσκησης, θα δοθούν στις 22 Μαΐου 2017 από την  8:00-8:30  την συγκεκριμένη ημέρας που θα πραγματοποιηθεί στο Ark. DENİZKURDU στην Ναυτική Βάση του  Aksaz !

Δεν υπάρχουν σχόλια: