Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Καλαρρύτη “Εμείς οι Έλληνες” (Παραπολιτικά FM 90,1) μίλησε ο Στρατηγός Φ. Φράγκος.

 
O Στρατηγός καταιγιστικός όπως πάντα ανέφερε πως η παρενόχληση του ελικοπτέρου του Πρωθυπουργού είναι μέρος των δικών μας παραχωρήσεων επικρίνοντας αυτούς που έχουν την διακυβέρνηση της χώρας!


Μίλησε για όλα για Σκοπιανούς ,αλβανούς αλλά και την δική μας ανευθυνότητα που εξισώσαμε τους Οπλίτες Θητείας με τους Αρνητές Στράτευσης



Έχουν άγνοια κινδύνου και υποθηκεύουν το μέλλον ακόμη και για για τις επόμενες γενιές…

Δεν μπορούν να παίζουν με τις λέξεις και την εθνική κυριαρχία

Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που έχουν
βάλει μέσα τους τον Μικροελλαδισμο και έχουμε αρχίσει να διολισθενουμε και να χάνουμε εθνική υπερηφάνεια … εμείς είμαστε το πρόβλημα και όχι οι άλλοι.


Χρειάζεται αρραγές εθνικό μέτωπο.. αυξημένη επάνδρωση των μονάδων και ικανή χρηματοδότηση, για την υποστήριξη των υφιστάμενων οπλικών συστημάτων, διότι εάν χαθεί εθνικό έδαφος δεν το ξαναπαιρνεις..


Σχετικά με το μείζον θέμα της διαχείρισης του Σκοπιανου οι Έλληνες τους γύρισαν την πλάτη και βροντοφώναξαν «Μακεδονία Ξακουστή»
Προέτρεψε τους Κυβερνώντες να μάθουν τι σημαίνει συνοριακή είσοδος
.


Τα στελέχη του στρατού κάνουν άριστα την δουλειά τους ,όμως τους ταλαιπωρούν αφάνταστα καθώς προσφέρουν βοήθεια σε όλους αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους


Τέλος τόνισε πως επιβάλετέ να σταματήσει το παιχνίδι με την εθνική ασφάλεια και την εθνική κυριαρχία και να κοιτάξουμε τον Έλληνα…. Πρώτα ο Έλληνας!!