Κυριακή 26 Μαΐου 2019

ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο…ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Κάποτε είχαν γράψει πως αν πάει κάποιος ξένος στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και φωνάξει κύριε πρόεδρε, τότε όλοι θα γυρίσουν να δουν ποιος τους φωνάζει.


Δυστυχώς η αρχομανία είναι από τα μεγαλύτερα ελαττώματα του Έλληνα, να θέλει δηλαδή πάντα να είναι ο πρώτος και οι άλλοι να τον ακολουθούν και να τον υπακούουν.

Έτσι είμαστε η χώρα στην Ευρώπη που έχει τα περισσότερα αρχηγικά και προσωπικά κόμματα.
 
Σήμερα όλοι μιλούν για την ανάγκη να ορθωθεί ένα πατριωτικό κίνημα ενάντια στην μνημονιακή κατοχή της Ελλάδας και στα μεγάλα κόμματα που κατέστρεψαν και λεηλάτησαν την χώρα, ενώ φωνάζουν για ενότητα του πατριωτικού χώρου.

Δυστυχώς όμως ο λεγόμενος πατριωτικός χώρος εκτός από τους πατριδοκάπηλους, αποτελείται από πολλά κόμματα-κομμάτια, αρχηγικά και μη, που δεν λένε να κατανοήσουν αυτή την ανάγκη με αποτέλεσμα να αλωνίζουν ελευθέρα όλοι αυτοί οι πολιτικοί τσαρλατάνοι- κλεφτές και δεν συμμαζεύεται, των μεγάλων κομμάτων, τρώγοντας μόνιμα με χρυσά κουτάλια από τον κρατικό κορβανά.

Επιτέλους κάποτε θα πρέπει να το καταλάβουμε ότι όσο υπεύθυνοι είναι αυτοί που μας κυβέρνησαν επί δεκαετίες και μας έριξαν στο βάραθρο και σήμερα μας καλούν πάλι να τους ξαναψηφίσουμε για να μας αποτελειώσουν, άλλο τόσο είμαστε και εμείς οι ίδιοι υπεύθυνοι.

Ως πότε ;;;


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: