Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΚΟΜΜΑ « ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ» ΚΑΙ…ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής έκανε πάλι το … «θαύμα» του, με την…ευγενική χορηγία του ανεύθυνου και ανυπάρκτου ελληνικού κράτους.



Το αδηφάγο κράτος του κέντρου με τους πολιτικούς καρεκλοκένταυρους ακόμα δεν έχει και μάλλον δεν σκοπεύει να συνειδητοποιήσει τι έγκλημα έχει γίνει σε αυτήν την ευαίσθητη και υψίστης γεωστρατηγικής σημασίας περιοχή.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι ποιος θα υπακούει καλυτέρα στις εντολές των Βρυξελών και ποιος θα υπηρετεί καλύτερα τα αμερικανικά συμφέροντα, που τελευταία ακόμα και στον εκκλησιαστικό χώρο έχουν βάλει το «χεράκι» τους.


«Υπέροχο 39,87%, δεν υπάρχει άλλος φίλος για τον Τούρκο πέραν του Τούρκου, η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο», έγραψε στο Facebook ένας Έλληνας πολίτης από τη Δαρμένη του νομού Ροδόπης, αναφερόμενος στην πρωτιά του φιλοτουρκικού κόμματος ΚΙΕΦ στις εκλογικές περιφέρειες της Θράκης, σχηματίζοντας παράλληλα το σήμα των Γκρίζων Λύκων.

Η στάση του επιβεβαιώνει πως το τουρκικό προξενείο, σε απόλυτο συγχρονισμό με την Άγκυρα και το βαθύ κράτος της Τουρκίας, έχει καταφέρει να διεισδύσει σε σημαντικό βαθμό στους μουσουλμάνους της Θράκης και με σταθερά βήματα πετυχαίνει την πολυπόθητη τουρκοποίηση των Ελλήνων της περιοχής.

Φυσικά, η διαχρονική ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους που τα τουρκικά σχέδια υλοποιούνται με τόση επιτυχία.
Και εις ανωτέρα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: