Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Γλοιώδης η πολιτική πράξη του «κατοστάρικου» εκ μέρους του Γιώργου Π.


Ότι ο Γιώργος Π., πρωθυπουργός, (ατυχώς), της Ελλάδας λειτουργεί δίκην υπαλλήλου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των διεθνών τοκογλύφων «μας», έχω γράψει επανειλημμένως.

Όπως, επίσης, έχω γράψει ότι το άτομο αυτό στερείται πολιτικής σκέψεως και πως ό,τι λέγει στον Λαό είναι προϊόν σκέψεων και αποφάσεων μιας τεράστιας ομάδος συμβούλων που πλαισιώνει το Μέγαρο Μαξίμου, οι οποίοι με την σειρά τους, είναι όργανα της παγκοσμιοεβραιοκρατίας και – φυσικά – του ΔΝΤ και των τοκογλύφων «μας».
Αυτό που δεν είχα διαπιστώσει, όμως, είναι πως ο Γιώργος, νυν πρωθυπουργός (ατυχώς) της Πατρίδος μας είναι ότι μας αντιμετωπίζει ως μια αγέλη ηλιθίων και εν ταυτώ επαιτών, που μπορεί όποτε θέλει αφ’ ενός να μας εμπαίζει και αφ’ ετέρου, πετώντας μας ένα ξεροκόμματο (κυριολεκτικώς) να πιστεύει ότι μας πείθει να τον στηρίξουμε σε όλα τούτα που πράττει εις βάρος του Εθνους.

Εξηγούμαι: Αφού, ο εν θέματι, διαπίστωσε – ή μάλλον οι σύμβουλοί του διεπίστωσαν – ότι ο Λαός δεν αντέχει πλέον την παρουσία του ως κυβερνήτου της χώρας, (τουτέστιν μεθερμηνευόμενον την καταστροφή μας κι ότι τα ασύστολα περί την Οικονομία της Ελλάδος δεν πιάνουν), εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών ήδη μας δήλωσε ότι εάν δεν ψηφίσουμε τους υποψηφίους  που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, έρχεται το χάος. Περίπου, όπως ελέγετο κάποτε για κάποιον άλλο «εθνικό» μας ηγέτη «ή εγώ ή το χάος».

Και εκ παραλλήλου τι έπραξε ο αθεόφοβος: Ανεκοίνωσε στο Πανελλήνιον ότι θα δώσει από.. ένα κατοστάρικο στους δυστυχεστέρους των συμπολιτών μας ως… οικονομική ενίσχυσι στην δυστυχία που ο ίδιος τους περιήγαγε για να ψηφίσουν τους υποψηφίους που στηρίζει το κόμμα του.

Εδώ να μείνουμε για λίγο. Διότι πρέπει να αντιληφθούμε τούτο: Πώς είναι  δυνατόν, - εννοώ από πού θα εξοικονομήσει το σχετικό κονδύλιο – για να ελεήσει ο ανεκδιήγητος αυτός… «πολιτικός ανήρ», τους φτωχότερους συνανθρώπους μας, στιγμή κατά την οποία ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ποτέ δεν έπαυσε ο κίνδυνος χρεωκοπίας της χώρας και (προσέξατε!…) περικόπτει ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΤΕΙ τους μισθούς και τις συντάξεις όλων μας;

Να σας δώσω εγώ μια εξήγηση; Λοιπόν οι διεθνείς τοκογλύφοι «μας» του έδωσαν την άδεια να πράξει και αυτή την αηδιαστική οπωσδήποτε «χειρονομία» πιστεύοντας ότι τα γουρούνια – δηλαδή εμείς – παίρνοντας το κατοστάρικο θα τον στηρίξουμε.

Από την άλλη, ο Γιώργος Π. νυν πρωθυπουργός (ατυχώς) της Ελλάδος, καθώς ετοιμάζει τις αποσκευές του για να μας εγκαταλείψει (δόξα τω Θεώ) κάποια νύκτα (σύντομα πιστεύω!…) πνέων μένεα εναντίον των ηλιθίων και ταυτοχρόνως επαιτών… «διεφθαρμένων» Ελλήνων, είναι αποφασισμένος, όπως πληροφορείσθε εξ άλλου από το σύνολο του Τύπου, την επομένη κιόλας των εκλογών, εκδικούμενος το Εκλογικό Σώμα που δεν στήριξε την πολιτική του, να μας σπρώξει ακόμη περισσότερο στην ανέχεια και την απελπισία,  ανακοινώνοντάς μας νέες περικοπές, στα ολίγα που λαμβάνουμε, πλέον, είτε ως μισθούς, είτε ως συντάξεις.

Ειλικρινώς, τόσο αδίστακτο και τόσο μικρόνοα «πολιτικό» η Ελλάς δεν έχει γνωρίσει. Το πιστεύω ακραδάντως τούτο. Όπως πιστεύω, επίσης, ότι ακόμη και πλείστοι όσοι Υπουργοί  και Βουλευτές πιστεύουν κάτι αντίστοιχο.

Εν τέλει επαναλαμβάνω εν όψει των Εκλογών προς κάθε Ελληνα που αγαπά και σέβεται την Πατρίδα του, να μην παρασυρθεί από τον αδίστακτο αυτόν «πολιτικό», τις απειλές του και τις …γενναιοδωρίες του και να μαυρίσει τους υποψηφίους του, καθώς μαυρίζοντάς τους, μαυρίζει τον ίδιο. 

Ψηφίσατε όποιον ή όποιους άλλους μπορείτε να επιλέξετε. Αυτόν όμως όχι. Αρκετά μας έχει βασανίσει. 

Να φύγει. Οση ζημία κι αν μας έχει προκαλέσει, πρέπει να φύγει. Να πάει εκεί απ’ όπου μας ήρθε. Διότι εάν τον υπερψηφίσουμε, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Εάν δε κατορθώσουμε, ούτω πως, να  τον απομακρύνουμε από την εξουσία εστέ βέβαιοι ότι και οι διεθνείς τοκογλύφοι «μας» θα θορυβηθούν και  είναι πολύ πιθανόν να ανακόψουν τις ασφυκτικές πιέσεις τους στην «διεφθαρμένη» Ελλάδα και στους «διεφθαρμένους» όπως ο Γιώργος Π. συλλήβδην μας… διεφήμισε διεθνώς.

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος
Υ.Γ.: Πέραν όλων η διακαναλική συνέντευξη του Γιώργου Π., σαφώς χαρακτηρίζεται ως ΑΝΕΝΤΙΜΗ  από την στιγμή που οι πολιτικοί του αντίπαλοι δεν τυγχάνουν του ιδίου πλεονεκτήματος.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: