Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ; ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΝΩΣΤΟ SITE./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Έχω γράψει και επισημάνει ότι στην χώρα μας διαμένουν και επί χρόνια πολλοί παράνομοι που προέρχονται από την Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ και ειδικότερα από Παλαιστινιακές και Λιβανέζικες οργανώσεις.

Τελευταίες πληροφορίες που είδα σε γνωστό SITE (Ρωσικό και Βουλγαρικό), αλλά και στην εφημερίδα 24 ΩΡΕΣ στη ΣΟΦΙΑ αναφέρεται ότι από το προσφυγικό στρατόπεδο AYN-AL-HILWEH (στο οποίο επί χρόνια κρύβονται διάφορα εξτρεμιστικά στοιχεία) διέφυγαν στελέχη της οργάνωσης ASBAT-AL_ANSAR (ακραία Ισλαμογενή άτομα που διατηρούν σχέσεις με παραφυάδες της ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ) και πέρασαν προς ΕΛΛΑΔΑ και ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. Σύμφωνα με το ηγετικό τους στέλεχος SULTAN AYMEN κάποια από τα στελέχη είναι στην ΕΛΛΑΔΑ(ορισμένα συνελήφθησαν, αλλά τους αφήσαν ελεύθερους ενώ οι πιο πολλοί είναι στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ η οποία είναι στόχος γιατί έχει στείλει μάχιμες στρατιωτικές μονάδες στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ. Είναι δεδομένο ότι στην χώρα μας εδώ και χρόνια έχουν καταφύγει και κρύβονται αρκετά στελέχη Παλαιστινιακών και άλλων Μεσανατολικών ομάδων…(και δοθείσης της έκρυθμης κατάστασης στην Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ και του περιορισμένου δικτύου πληροφοριών της χώρας μας σε αυτή την περιοχή συν την μείωση θέσεων σε στρατιωτικά και θέματα πληροφοριών και στον Αραβικό κόσμο/λόγω οικονομικής κατάστασης ειλικρινά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ…).

Δεν υπάρχουν σχόλια: