Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Έκπληξη: Ακόμα ένας ηλίθιος Γερμανός αξιωματούχος!



Είναι να αναρωτιέσαι μερικές φορές εάν ορισμένοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τι λένε, ή όσα λένε γίνεται υπό την επήρεια… ουσιών! 


Να μην επιτραπεί στην Κυπριακή Δημοκρατία να ασκήσει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λόγω της προσφυγής της στους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς στήριξης, εισηγήθηκε ο επικεφαλής του Οικονομικού Συμβουλίου των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών (CDU) Κουρτ Λάουκ.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Λάουκ κάνει λόγο για ευρωπαϊκό παράδοξο, όταν, όπως λέει, «ο σκύλος (Κύπρος) τίθεται επικεφαλής των αποθεμάτων λουκάνικων» (της βασικής γερμανικής τροφής, η οποία τελικά, όπως φαίνεται, βλάπτει ανεπανόρθωτα τα εγκεφαλικά κύτταρα).

Ο ίδιος ζητά να απαγορευτεί στις χώρες οι οποίες έχουν ενταχθεί σε πρόγραμμα οικονομικής στήριξης να ασκούν την εκ περιτροπής προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θεσπίζοντας ως κριτήριο την αξιοπιστία κάθε χώρας.

Πρόκειται δηλαδή περί επικίνδυνου για τη δημόσια ασφάλεια ηλίθιου – ή απλώς καθυστερημένου κομματόσκυλου – αφού το να συμπεριλαμβάνεις στις χώρες αυτές την Ισπανία και κατά πως δείχνουν τα πράγματα αργά ή γρήγορα και την Ιταλία (πείτε πως Ελλάδα δε υπάρχει…) πρέπει να είσαι και πολύ… καμένος (όχι Πάνος!).
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: