Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Νέα σύμβαση στην INTRACOM Defense Electronics για το RAM

http://hellenicdefence.gr/images/photonea/img2012/120626b.jpg
Το σύστημα Βλημάτων Περιστρεφόμενης Ατράκτου (RAM). (US Navy)


Η INTRACOM Defense Electronics ανακοίνωσε χθες 25 Ιουνίου πως συνεχίζει τις επεκτάσεις της συνεργασίας της με τη Raytheon Missile Systems με σύμβαση ύψους $2,7 εκατ, για το αντιπυραυλικό σύστημα επιφανείας-αέρος RAM (Rolling Airframe Missile), το οποίο είναι σε χρήση από τις ναυτικές δυνάμεις επτά χωρών. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο αποτελεί εξάσκηση δικαιώματος προαίρεσης (option) προηγούμενης σύμβασης, θα κατασκευαστούν ηλεκτρονικές μονάδες του ανιχνευτή υπέρυθρων ακτίνων IR-ELX και οι παραδόσεις θα ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο του 2012.

Η πολυπλοκότητα και η υψηλή τεχνολογία που απαιτείται στην κατασκευή των εν λόγω συστημάτων, καθιστούν την INTRACOM Defense Electronics ως ένα αξιόπιστο προμηθευτή της Raytheon Missile Systems. 

Η σύμβαση αυτή είναι συνέχεια επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ των δυο εταιρειών και επιβεβαιώνει το άρτιο ποιοτικό επίπεδο και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής εταιρείας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το 2011 η INTRACOM Defense Electronics υπέγραψε συμβάσεις ύψους €96,3 εκατ. από τις οποίες ποσοστό 99,2% αφορά εξαγωγικές δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: