Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Επαναλειτουργία της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης, θυγατρικής των ΕΑΣ

http://hellenicdefence.gr/images/photonea/img2013/130227a.jpg

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) ανακοίνωσαν την επαναλειτουργία της θυγατρικής τους, Ηλεκτρομηχανική Κύμης (ΗΜΚ) η οποία την 1η Μαρτίου 2013 παραδίδει τα πρώτα 500 αλεξίσφαιρα γιλέκα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη αίτημα για την παραγωγή ακόμη 7.000.

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται επίσης η διαμόρφωση προσφοράς για 72.000 αντιβαλλιστικά κράτη των ελληνικών Γενικών Επιτελείων.

Τα ΕΑΣ συμμετείχαν στη διεθνή έκθεση άμυνας IDEX στο Άμπου Ντάμπι μεταξύ 17 και 21 Φεβρουαρίου. 
 
Η ελληνική εταιρεία έχει πραγματοποιήσει εξαγωγές αξίας €20 εκατ. την τελευταία δεκαετία σε χώρες της περιοχής, με αποτέλεσμα να διατηρεί ισχυρά εμπορικά ερείσματα.

Στη φετινή διοργάνωση ο Πρόεδρος των ΕΑΣ κ. Κ. Πιλάλης και τα στελέχη της Διεύθυνσης Πωλήσεων συναντήθηκαν με εταιρείες προώθησης αμυντικού υλικού στα ΗΑΕ, στη Σαουδική Αραβία και στο Κατάρ, οι οποίες έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για προϊόντα της ελληνικής εταιρείας.

Συγκεκριμένα για πυρομαχικά όλων των διαμετρημάτων και για υλικά προστασίας, όπως τα αλεξίσφαιρα γιλέκα της θυγατρικής ΗΚΜ.
Σημαντική ήταν η συνάντηση με τον κ. Φαντέλ Σαΐφ Αλ Κααμπί, Διευθύνοντα Σύμβουλο της International Golden Group (IGG) των ΗΑΕ, της μεγαλύτερης και σημαντικότερης προμηθεύτριας του Υπουργείου Άμυνας, των ενόπλων δυνάμεων και των σημάτων ασφαλείας της χώρας με αμυντικό υλικό όλων των τύπων.
Ο κ. Αλ Κααμπί εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον για την προώθηση πυρομαχικών των ΕΑΣ στην τοπική αγορά, ενώ ζήτησε να του σταλούν άμεσα τεχνικές περιγραφές και ενδεικτικές τιμές.
 
hellenicdefence

Δεν υπάρχουν σχόλια: