Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

"ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΔΑΔ" Συνέντευξη ΧΑ: "Η δημοκρατία τους είναι οι ψευδομάρτυρες βιαστές-απατεώνες""


Στην πλήρη αποδόμηση της αξιοπιστίας των μαρτύρων κατηγορίας επιχείρησε ο Λαϊκός Σύνδεσμος στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο ξενοδοχείο Crystal City στις 5:30 το απόγευμα ανακοινώνοντας επίσης την προσφυγή του στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Όπως σημείωναν στελέχη του κόμματος:

 "Ο ένας μάρτυρας είναι γνωστός απατεώνας έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας, ο άλλος τοξικομανής και έχει κατηγορηθεί για κακοποίηη της κόρης του και ο τρίτος είναι γνωστός τρακαδόρος-σουλατσαδόρος πολιτικών γραφείων".
Ο Ηλίας Κασιδιάρης που εκπροσωπεί τον Λαϊκό Σύνδεσμο, αμφισβήτησε και την αντεισαγγελέα Ευτέρπη Γκοτζαμάνη, για την πράξη της να εντάξει στην δικογραφία "πλαστό" -όπως το χαρακτήρισε καταθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία - έγγραφο ως το επίσημο καταστατικό της Χρυσής Αυγής, ενώ το πραγματικό φέρει την υπογραφή της ιδίας όταν κατατέθηκε προς έγκριση στον Άρειο Παγο.
"Αυτό που παρουσιάστηκε ως καταστατικό είναι ιδιόχειρο σημείωμα γραμμένο με στυλό" είπε ο βουλυτής της ΧΑ! 
Και συνεχίζοντας ο Η.Κασιδιάρης δήλωσε ότι "Μαλιστα υπήρχε και μια "καρικατούρα" σαν καρτούν πάνω στο σημείωμα. 

Με βάση αυτό το πρόχειρο χαρτί κατηγορήθηκε ο Λαϊκός Σύνδεσμος ως "εγκληματική οργάνωση"!
Αφού επανήλθε στις δηλώσεις Ρουπακιώτη, ο οποίος είχε πει σε εκπομπή του ΣΚΑΙ ότι οι διώξεις της Χρυσής Αυγή έγιναν κατόπιν πιέσεων των Αμερικανών και των Εβραίων, ο Η.Κασιδιάρης δήλωσε ότι συμπτωματικά εκείνες τις ημερες είχε αρθρογραφήσει εναντίον της ενεργειακής αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας - Ισραήλ και πρότεινε μια γεωπολιτική στροφή (εννούσε το ρωσικό παράγοντα) που προφανώς δεν άρεσε στα υπερατλαντικά κέντρα.
Υπενθύμισε τα συγχαρητήρια που έλαβε η κυβέρνηση Σαμαρά για τις διώξεις της Χρυσής Αυγής.


Για την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας είπε "οτι είναι γελοία και ανυπόστατη, προδότες είναι αυτοί που διαγράφουν την θέληση του ελληνικού λαού από το κοινοβούλιο" και υπενθύμισε την διαγραφή των ονομάτων των προφυλακισθέντων βουλευτών, κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας στην τροπολογία περί διακοπής της χρηματοδοτήσεως του Λαϊκού Συνδέσμου.
Σημείωσε ότι από την έρευνα του ΣΔΟΕ δεν προέκυψε τίποτα και ότι όλα τα χρήματα προέρχονταν από τον λαό και επέστρεφαν σε αυτόν. 

Προχώρησε στην αποδόμηση των 6 ψευδομαρτύρων όπως τους χαρακτήρισε.
"Μάρτυρας Α. Το όνομά του είναι Γεωργακόπουλος Σωτήριος. Στην αρχή υπέγραφε με το όνομά του.


Είχαμε καταγγελίες ότι μας ζητούσε λεφτά, και είχε περάσει μόνο 2 φορές.
Είναι το ίδιο άτομο που μιλούσε με την πλάτη γυρισμένη στον Άλφα σε συνέντευξη στην κ.Κουβελιώτη. Κατηγορείται για ενδοιοκογενειακή βία εις βάρος της ανήλικης κόρης του και ασέλγεια σύμφωνα με τον εισαγγελέα Πειραιά.


Αυτός έλεγε για στρατόπεδα στην Μαλακάσα, και άλλα, που έψαχνε για μέρες η Αντιτρομοκρατική χωρίς να βρεί τίποτα."
"Μάρτυρας Β. Εδώ έχουμε συρραφή καταθέσεων ενός ανώνυμου μάρτυρα, γυναίκας μάλιστα, της Χριστίνας Π. δεν θα πω αλλα στοιχεία, και κατέθεσε στην εφημερίδα Εθνος.

 Έχουμε συρραφή λοιπόν δύο συνεντεύξεων στην εφημερίδα. Μόνο στην τελευταία παράγραφο το ύφος διαφοροποιείται από κάποιον άλλο δεν θα πω ποιός. 

Η Χριστίνα ήρθε στο "Εθνος" με ταξί το οποίο πλήρωσε η επιχείρηση Μπόμπολα."
"Μάρτυρας Γ. Όταν ελευθερώθηκα εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας, ο οποίος έλεγε κάτι τρέλες περί σκοπευτηρίου στο ΚΕΒΟΠ του Χαϊδαρίου που ο πλέον άπειρος αστυνομικός γνωρίζει ότι αυτό είναι αδύνατο.
Ο συγκεκριμένος είναι οργανωμένος στην ΝΔ, τα αρχικά του είναι Θ.Χ. μάλιστα ας δούμε μερικά μηνύματα που έστειλε στον Άδωνη Γεωργιάδη στο Twitter "Φίλε μου Άδωνη πήγα στην Χρυσή Αυγή και επέστρεψα στην ΝΔ τρέχοντας".


Ο συγκεκριμένος έχει δώσει συνέντευξη και σε ξένο μέσο τον Ιούλιο του 2012 ως ανήκων στη νεολαία της ΝΔ.
Ο συγκεκριμένος μάλιστα έχει αποκλίνουσα συμπεριφορά έχει κλειστεί στο ψυχιατρείο δύο φορές μια το 2011 και μια το 2012!". "Ο Μάρτυρας Δ είναι αυτός που έβαλε την αντιτρομοκρατική να σκάβει τα μοναστήρια στην Κορινθία χωρίς να βρει τίποτα"
"Ο Μάρτυρας Ε είναι  αυτός οποίος έλεγε ότι παρείχαμε ειδική εκπαίδευση μέσω σφαγής αμνοεριφίων, για ρουκέτες που πετάγαμε στους λαθρομετανάστες, αλλά και για τανκς που μαρσαρουν τις μηχανές τους έξω από την βουλή"
"Όσο για τον Μαρτυρα ΣΤ εκβίαζε την ΧΑ και τον Ηλία Παναγιώταρο (εδώ  μιλάει ο ίδιος ο Παναγιώταρος για το θέμα), σε περίπτωση που δεν τον κάναμε υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας, είναι ίδιος που σε φωτογραφία διασκεδαζει με τον Μ.Βαβιτσιώτη, και εκτελεί ποινή σε φυλακή για οικονομικά εγκλήματα.


Είχε στείλει επιστολή στον Η.Παναγιώταρο και τον εκβίαζε, έχει καταθέσει επώνυμα με το όνομά του ως Γεώργιος Παπαγεωργίου.
Είναι επώνυμος πανελίστας."
Ο Η.Κασιδιάρης υπενθύμισε ότι αυτοί που έσπασαν την κομματικη γραμμή στην χθεσινή ψηφοφορία, είναι η Ζ.Κωσταντοπούλου και ο Μανώλης Γλέζος.

Αυτό καταρρίπτει, τις"ανοησίες περί ναζισμού", όπως αναφέρει, και ζήτησε από τα ΜΜΕ να σταματήσουν τα περι "νεοναζιστικού μορφώματος" η ΧΑ είναι ένα νόμιμο εκλεγμένο κόμμα.
Οσο για τις άρσεις βουλευτικής ασυλίας που καταφθάνουν βροχή κατά των στελεχών της ΧΑ, είπε για την δική αίτηση άρσης "επίορκος εισαγγελέας με κατηγόρησε για παράνομη βία στο μελιγαλά. 


Πήρα το λόγο να μιλήσω ως εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου και επιτέθηκα με σφοδρότητα στο Ε.Βενιζέλο, προφανώς αυτό αποτελέι παράνομη βία."
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής απάντησε "δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω, ρωτήστε τον Οδυσσέα Βουδούρη, που ανήκε στο ΔΣ του εφοπλιστή Πάλλη, αλλά και τον πρόεδρο Παπούλια. 


Η πιο διαδεδομένη φωτογραφία του Πάλλη στο ίντερνετ είναι με τον πρόεδρο Παπούλια η οποία μάλιστα φιγουράρει κομμένη στις εφημερίδες."
"Πολύ σύντομα η ΧΑ θα καταφύγει στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων".
Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον νομικό εκπρόσωπο του κόμματος κ. Παπαγρηγορίου ο οποίος είπε ότι πρώτα θα "δούμε τις κινησεις των εφετών ανακριτών και μετά θα 
αποφασίσουμε πότε θα αιτηθούμε την αποφυλάκιση των προφυλακισμένων βουλευτών μας"
Ο κ.Παπαγρηγορίου μίλησε περί "ασυνάρτητου κατηγορητηρίου" μάλιστα από τις 31 δικογραφίες εναντίον της ΧΑ έφτασαν μόνο 11.
Εδώ παρενέβει ο Η.Κασιδιάρης και δήλωσε χαρακτηριστικά " μέλος της ΧΑ στην Καβάλα, χτυπήθηκε από κάποιους και υπέβαλε μήνυση, στην συνέχεια ο κ.Δένδιας ρωτάει τον Άρειο Πάγο εάν ο συγκεκριμένος ανήκει σε εγκληματική οργάνωση"!
Ο Η.Κασιδιάρης αρνείται ότι ο Γ.Ρουπακιάς ήταν μέλος της ΧΑ, όσο για τις φωτογραφίες του πρόκειται για ένα άτομο εντός 5000 ατόμων, "προσωπικά τον είδα την Τετάρτη
μετά την δολοφονία Π.Φύσσα πρώτη φορά". όσο για τα τηλέφωνα από τον Πατέλη στα κεντρικά της ΧΑ που εμπλέξανε τον Ν.Μιχαλολιάκο "το τηλεφωνο είναι το κεντρικό του
κόμματος, δηλαδή εάν ληστέψω μια τράπεζα και στη συνέχεια πάρω τηλέφωνο στην Κουμουνδούρου, και το σηκώσουν, πρέπει να συλληφθεί ο Τσίπρας;

 Ή αν πάρω τηλέφωνο στη Συγγρού υπεύθυνος θα είναι ο Α.Σαμαράς;"
Στη συνέχεια ξαναπήρε το λόγο ο κ. Παπαγρηγορίου για το θέμα των τηλεφωνικών κλήσεων.
"Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προέκυψε εκείνη την ημέρα καμία συνομιλία Πατέλη-Ρουπακιά, είναι μέσα στη δικογραφία.


Την ημέρα εκείνη έγιναν 14 τηλέφωνα μεταξύ γραφείων ΧΑ - Οικίας Πατέλη, εκ των οποίων τα μισά τα έκανα εγώ! 


Ήταν λογικό η κυρία Σκαρπέλη η σύζυγος του κ.Πατέλη, να ήθελε να με ρωτήσει ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις της, τη στιγμή που η αστυνομία έψαχνε το σπίτι της.


Τα τηλέφωνα είναι στο όνομα του Ν.Μιχαλολιάκου, σημαίνει αυτό ότι τον έπαιρναν τηλέφωνο για να του δώσουν αναφορά;"
Στην συνέχεια ο Η.Κασιδιάρης ξεκαθάρισε ότι θα κατέβουν κανονικα στις εκλογές αρχής γενομένης με τις ευρωεκλογές του Μαϊου, γιατί δεν τους έχουν στερηθεί τα πολιτικά διακιώματα, και γιατί δεν προλαβαίνουν να το κάνουν αυτό τελεσίδικα. 


Μετά την δίκη η οποία αν γίνει "θα γελάει όλη η Έλλάδα", ακολουθεί το Εφετείο, και τέλος ο Άρειος Πάγος. Μάλιστα θα συμμετάσχουν και οι προφυλακισθέντες.
Ο κ.Παπαγρηγορίου στη συνέχεια δήλωσε ότι ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των υπο κατηγορία στελεχών για να αποδειχτεί ότι έτσι και αλλιώς είχαν επικοινωνίες καθημερινές μεταξύ τους. 


Ο Πατέλης ως υπευθυνος Νίκαιας με τον Γιάννη Λαγό ως υπέυθυνο Πειραιά, και ο Λαγός με τον Ν.Μιχαλολιάκο που είναι ο αρχηγός του κόμματος, κάτι το οποίο δεν αποτελεί τεκμήριο ενοχής.




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: