Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ Η ΣΑΡΙΑ - Το βίντεο-σοκ της Γαλλικής τηλεόρασης για το Ισλάμ

isllamisres_3
Δείτε το βίντεο, για να καταλάβατε όσοι δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, ότι το Ισλάμ δεν είναι μόνο μια θρησκεία. 
Το Ισλάμ πάντα το συνοδεύει η Σαρία(Μουσουλμανικός Νόμος).

Yπάρχουν πολλά σημεία στο βίντεο τα οποία θα πρέπει να μας προβληματίσουν.
 
 
1) Η Δύση δεν θα είναι μουσουλμανική σε 100 χρόνια λόγω του προσηλυτισμού όπως αναφέρει ο γηραιός δημοσιογράφος, αλλά λόγω της συνεχούς αύξησης εισόδου μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές χώρες κι επειδή αυτοί γεννούν πολλά παιδιά.

 Οι ευρωπαίοι κυβερνήτες πρέπει να ξυπνήσουν και να εφαρμόσουν αυστηρά όρια εισόδου μεταναστών.

Θα μπορούσαν να εφαρμόσουν ένα πλαφόν όπου το σύνολο μεταναστών σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα δεν πρέπει να υπερβαίνει το 5% του πληθυσμού της.
 
 
 2) Αξίζει να προσέξουμε ότι οι μουσουλμάνοι δεν αφομοιώνονται σε άλλες κοινωνίες, είναι υπερφανατικοί με τη θρησκεία τους και με τις απαιτήσεις τους δημιουργούν προβλήματα σε όσες χώρες πάνε.

3) Η ομολογία τους ότι ο μουσουλμανικός νόμος (σαρία) είναι υπεράνω συνταγμάτων και νόμων, τους κάνει να μην σέβονται τους νόμους των ευρωπαϊκών κρατών που ζουν και γίνονται αυτομάτως απείθαρχοι και μη νομοταγείς πολίτες. 
 
Είναι αξιοσημείωτη η δήλωση του μουσουλμάνου που αναφέρει ότι ''Οι νόμοι του Αλλάχ είναι ανώτεροι από τους νόμους της Δημοκρατίας''. ΄

Ενα παράδειγμα που μας προκαλεί φρίκη : τι απάνθρωπος νόμος είναι αυτός του Αλλάχ, που για το πρώτο έγκλημα επιβάλλει το κόψιμο χεριού και για το δεύτερο το κόψιμο του ποδιού.

Η βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο !

Οι νόμοι του κράτους καθορίζουν τις ποινές για τα εγκλήματα και όχι οι θρησκείες.
 
 Επιπλέον, έχουμε δει στα μέσα ενημέρωσης φανατισμένα κτήνη του Ισλάμ να σκοτώνουν εν ψυχρώ, και παράλληλα να αλαλάζουν ''Ο Αλλάχ είναι μεγάλος''.
 
 Γίνεται φανερό ότι μια τέτοια θρησκεία είναι απάνθρωπη.

4) Κάνει τρομερή εντύπωση ο κομπασμός του μουσουλμάνου δημοσιογράφου που καυχιέται για τον μεγάλο πληθυσμό στην Ευρώπη (25 με 30 εκατομμύρια).
 
 Και στη συνέχεια αναφέρει ότι αυτό οφείλεται στο ότι κάνουν πολλά παιδιά. 
 
Γι αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη να ανατραπεί η αυξητική τάση εισόδου των μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές χώρες και παράλληλα να δοθούν κίνητρα στους αυτόχθονες χριστιανούς ευρωπαίους να κάνουν περισσότερα παιδιά.

Με λίγα λογια έχουμε να κάνουμε με μία φανατική θρησκεία, η οποία θα συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα όχι μόνο στη χριστιανική Ευρώπη αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.
 
 Η ανάγκη για λήψη μέτρων από τους κυβερνήτες, κρίνεται επιτακτική.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BiQWZjfY9qc&w=853&h=480]

agioritikovima.gr

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: