Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

"ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΝΔ" Θ.Πάγκαλος: Τo ΠΑΣΟΚ να κατέβει μαζί με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές γιατί θα διαλυθεί

8784969
Κοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις ευρωεκλογές πρότεινε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μετά την "κάλυψη" που πρόσφερε ανερυθρίαστα στο ΠΑΣΟΚ η ΝΔ.
 
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA o πρώην υπουργός εξήγησε ότι τα δύο κόμματα πρέπει να κατέβουν με κοινό ψηφοδέλτιο και μήνυμα «ναι στην Ευρώπη» προκειμένου να υπάρξει απάντηση στην ιδεολογία των "ναζιστών και των αναρχοαριστερών", όπως είπε το πρωτοκλασάτο πρώην στέλεχος των "δημοκρατικών" κυβερνήσεων Σημίτη, Παπανδρέου.
 
Εκτίμησε, δε, ότι στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ δεν εκλέξει ούτε έναν ευρωβουλευτή, τότε θα τεθεί θέμα διάλυσής του.
 
Μιλώντας για τους συνδικαλιστές είπε ότι αυτοί του ΠΑΣΟΚ που κατέκλεβαν το κράτος τώρα είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ δεν γνώριζε ο κ.Πάγκαλος ότι έκλεβαν;) ενώ χαρακτήρισε μεγάλο επιτυχία της κυβέρνησης την επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος.
 
Χαρακτήρισε, θύμα της ιστορίας τον Γιώργο Παπανδρέου (Πάλι θύμα, ποτέ υπεύθυνος).
 
Και συνέχισε με ακόμα πιο απιστευτες δηλώσεις.
 
Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε: «Θα συνιστούσα στον κ. Τζιτζικώστα να παραιτηθεί σεμνά και υπερήφανα». Ποιός το λέει αυτό; Ο άνθρωπος που ήταν ΥΠΕΞ την νύχτα των Ιμίων. Και δεν είχε την στοιχειώση ντροπή να παραιτηθεί. Ο ίδιος που παρέδωσε αργότερα τον Οτσαλάν στους Τούρκους.
 
Αναφερόμενος στην πρόσκληση του κ. Τζιτζικώστα προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για την στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης, είπε ότι «θα έπρεπε να έχει καλέσει τους υπόλοιπους τοπικούς εκπροσώπους των κομμάτων και να συζητήσει μαζί τους τι θα κάνει». Για να εφαρμόσει τον νόμο δηλαδή έπρεπε να πάρει την άδεια τους!
 
Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστα για το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος τις χαρακτήρισε «βλακείες» καθώς όπως είπε, «θα μπορούσε να πει κανείς ότι και η Ν.Δ. είναι σαν τη Χρυσή Αυγή γιατί και ο Παπαγεωργόπουλος μπήκε στη φυλακή». 
 
Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα ότι και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μπορούν να χαρακτηριστούν χίλιες φορές περισσότερο από ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος, "εγκληματικές οργανώσεις" αφού έχουν καταδικασθέντα στελέχης τους (για κακουργήματα, όχι για κλήση παρκαρίσματος) στην φυλακή, και πολλά άλλα που ελέγχονται.
 
Υπενθυμίζουμε ότι τον μακαρίτη τον Τεμπονέρα στην Πάτρα το 1991 τον δολοφόνησε πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ. Εάν δίνεται ο χαρακτηρισμός "εγκληματική οργάνωση" στους κατοίκους στις Σκουριές επειδή θέλουν να πίνουν καθαρό νερό, τότε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τι πρέπει να χαρακτηριστούν;"Συμμορία" του Λάκι Λουτσιάνο;
 
«Αν είσαι πολιτικός δεν μπορείς να πεις αυτού του είδους τη βλακεία και να εξισώνεις τη Χρυσή Αυγή με ένα κόμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Σωστά, ο Λαϊκός Σύνδεσμος ουδέποτε κυβέρνησε, δεν ευθύνεται για την καταστροφή της χώρας, δεν σκόρπισε δημόσιο χρήμα, δεν έχει καταδικασθέντα στελέχη, άρα δεν μπορεί να εξισωθεί με την παράταξη που διέλυσε ολοσχερώς την Ελλάδα,και την κυβέρνησε για πάνω από 20 χρόνια, που σήμερα λέγεται ΠΑΣΟΚ, γιατί αύριο μπορέι να ονομάζεται αλλιώς.
 
 
Μόλις χθες στο defencenet μετά την ανακοίνωση Κεδίκογλου είχαμε γράψει ότι:
 
"Η ΝΔ απέδειξε ότι έιναι ένα πλέον με το ΠΑΣΟΚ, και το μόνο που της απομένει είναι να κατεβαίνουν μαζί στις εκλογές -γιατί όπως φαίνεται και για τα σκανδαλα που ταλάνισαν τη χώρα έχουν και την ίδια αποψη- και με κοινό όνομα, το Νέα Πασοκρατία θα ήταν το πλέον κατάλληλο."
 
Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και πριν "αλέκτωρ λαλήσει τρις" μας δικάιωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται και ο μόνος τρόπος επιβίωσής του είναι να βρει έναν "συμβατό ξενιστή"(ΝΔ) μέσα στον οποίο θα συνεχίσει να ζει σαν "παράσιτο".
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: