Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ 30 ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΓΑΖΩΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ “ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ”-

presbeia3
 “ΚΑΘΑΡΑ” ΤΑ ΟΠΛΑ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΥΠΟΠΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ
Επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι από άγνωστους δράστες, συνέβη τα ξημερώματα. 


Στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δύο καλάσνικοφ με 30 σφαίρες σε κάθε γεμιστήρα. 

Τα όπλα ήδη υποβάλλονται σε βαλλιστική για να διαπιστωθεί εαν έχουν χρησιμοποιηθεί σε επίθεση του παρελθόντος ή έτερη καταδρομική επιχείρηση, όπως σε αυτή στα γραφεία της ΝΔ.

Κατά την νεώτερη ανακοίνωση τα όπλα είναι “καθαρά” και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη ενέργεια. 

Για την υπόθεση-την πολύ περίεργη και ύποπτη όπως εξελίσσεται-θα επανέλθουμε αργότερα με εξαιρετικά σοβαρές πληροφορίες για το χοντρό παιχνίδι που παίζεται αυτές τις ώρες εν όψει της ανάληψης από την Ελλάδα της προεδρίας της Ε.Ε. 

Στο “παιχνίδι” συμμετέχει ηθελημένα ή άθελα του και ο Σαμαράς και τον θέτουμε προ των ευθυνών του για ότι κι αν γίνει από δω και στο εξής.

Συγκεκριμένα, οι ένοπλοι, λίγο πριν τις 03:30 πυροβόλησαν προς το σπίτι, που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 52 στο Χαλάνδρι.
presbeia6 presbeia5
Σύμφωνα με τον αστυνομικό, που βρισκόταν έξω από το σπίτι, οι δράστες ήταν τέσσερις.
presbeia4 presbeia2 presbeia1
Έριξαν τουλάχιστον 20 φορές, χωρίς όμως να στοχεύσουν στον σκοπό και στη συνέχεια διέφυγαν από τη συμβολή των οδών Αποστολοπούλου και Χίου. Τέσσερις σφαίρες, σφηνώθηκαν στην καγκελόπορτα.

Στο σημείο της επίθεσης έχουν βρεθεί πάνω από 60 κάλυκες των 7.62MM που πιθανόν σχετίζονται με όπλο Καλάσνικοφ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη έχει υπάρξει σοβαρή ενόχληση από την κυβέρνηση Μέρκελ προς τις ελληνικές αρχές. Γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στις δουλοπρεπείς σχέσεις που έχει η Ελλάδα έναντι των Γερμανών αποίκων.



Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΟΥΚΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΑΠΟ ΤΗ 17 Ν – ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: