Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Αυτά είναι τα κτήνη, ληστές εξ Αλβανίας με τα AK-47

ALBANIKA-SKATA
Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών – μελών σπείρας ληστών που δεν δίσταζαν να πυροβολούν εναντίον πολιτών και αστυνομικών έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία. 


Συνελήφθη ένα μέλος της σπείρας και αναζητούνται ακόμη έξι.

Μετά από πολύμηνες έρευνες εξιχνιάστηκαν ληστείες, ένοπλες συμπλοκές με αστυνομικούς, διαρρήξεις οικιών και κλοπές αυτοκινήτων. 

Τα μέλη της ομάδας ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνα, οπλισμένα με βαρύ οπλισμό, όπως τυφέκια τύπου Kalashnikov και φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα.



Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για:
>Εγκληματική οργάνωση >Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατ’ εξακολούθηση από κοινού από δύο και περισσότερους που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες >ληστεία από κοινού κατά συρροή, από υπαίτιους που ενήργησαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και έφεραν πολεμικό τυφέκιο, τετελεσμένη και σε απόπειρα >Απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή >Διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας >Παράνομη οπλοφορία >Ψευδορκία μάρτυρα >Οπλοχρησία




Όσοι πολίτες αναγνωρίζουν τους δράστες η στοιχεία προς διευκόλυνση της Αστυνομικής έρευνας μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.




defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: