Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ξαφνική ενεργοποίηση της Δύναμης “Δ” στο τριεθνές των Πρεσπών με ταυτόχρονο Συναγερμό όλης της Αεράμυνας …Μήνυμα σε Βαλκάνιους ;

AAA-98-097
Απο το πρωί Επιχειρούν Καταδρομείς της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του ΓΕΕΘΑ  στο Τριεθνές των Πρεσπών με υποστήριξη Επιθετικών Ελικοπτέρων Απάτσι …


Οι Καταδρομείς μεταφέρθηκαν μέσα στη νύχτα με Μεταφορικά Ελικόπτερα με πλήρη μυστικότητα ..

Ενώ επικρατεί Συναγερμός σε ωρισμένες  Μονάδες  Τεθωρακισμένων ! 

2010-98-114
Ενώ δόθηκε ξαφνικός κόκκινος Συναγερμός σε όλη την αεράμυνα της Χώρας !

Και ενεργοποίηση των Κέντρων Αεράμυνας..

Σίγουρα αν δεν υπάρχει κάτι άλλο είναι ενα μήνυμα προς όλους τους Βαλκάνιους που  ξαφνικά απέκτησαν ισχυρές φιλίες σε κέντρα εκπαιδεύσεως  στη γείτονα Τουρκία , οτι είμαστε εδώ και θα είμαστε παντού !

 Τυπικά έχουμε : “ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ 11/13 “ …Αλλά
Τις πρωινές ώρες της 20ης Δεκεμβρίου 2013, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης («Δ») του Βόρειου τομέα με σκοπό την διεξαγωγή αεροκίνητης ενέργειας καθώς και ανάπτυξη τμήματος ορεινών καταδρομών στην περιοχή Πρεσπών. 

Στην άσκηση συμμετέχουν προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων καθώς και μεταφορικά Ε/Π του ΣΞ τα οποία θα συνοδεύονται από επιθετικά Ε/Π APACHE.

 Παράλληλα δόθηκε εντολή για ενεργοποίηση του Συστήματος Αεράμυνας της χώρας με συμμετοχή του συνόλου των μονάδων με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των χρόνων αντίδρασης.

veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: