Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! Αυτές είναι οι ΕΙΚΟΝΕΣ που Πρέπει να ΔΟΥΝ ΌΛΟΙ στην Ελλάδα!! Φυσικά τα Βορθροκάναλα Ανέδειξαν το ΙΣΛΑΜ!!!

ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! ΑΞΙΑ ΜΑΝΑ! ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ μαθήτρια!
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΛΗΣΗ…

Μπορεί στην παρέλαση στην Αθήνα τις εντυπώσεις να έκλεψε η (απο το Αφγανιστάν!) σημαιοφόρος με την μαντήλα, στην Πάτρα όμως τις έκλεψε, μια «λίγο»…μεγαλύτερη μαθήτρια!
Ο λόγος για την κ.Παναγιώτα Γεωργοπούλου, εργαζόμενη, νοικοκυρά και μητέρα τριών ενήλικων παιδιών η οποία φέτος ολοκληρώνει το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο!

Η κυρία Γεωργοπούλου μετά την απόκτηση των τριών παιδιών της έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, να τελειώνσει το Λύκειο, με άριστα όπως όλα δείχνουν και μάλιστα σε λίγους μήνες, τον Ιούνιο, θα διεκδικήσει και μια θέση στο Πανεπιστήμιο!

Στην παρέλαση των Πατρών, σήκωσε υπερήφανα την ελληνική σημαία στην παρέλαση, ενώ μίλησε για τα συναισθήματα της μεταφέροντας το μήνυμα, ότι ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείπει κανείς τα όνειρά του.
«Το είχα όνειρο από μικρό παιδί, μου δόθηκε η ευκαιρία τώρα, είναι κάτι με το οποίο νιώθουν όμορφα και οι γύρω μου», είπε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά την παρέλαση είπε, πως «νιώθω απερίγραπτα πανέμορφα, ευτυχισμένη που τα κατάφερα και έβγαλα το σχολείο μου ασπροπρόσωπο», ενώ για το πόσο δύσκολο ήταν όλο αυτό παραδέχτηκε, ότι δεν ήταν εύκολο αλλά δεν ήταν και ακατόρθωτο.

«Το παν είναι να το θέλεις.
Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όλα γίνονται μόνο με προσπάθεια και αγώνα»!
[Πηγή:vatolakkiotis.blogspot.com / «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»]

Δεν υπάρχουν σχόλια: