Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε οπλισμός κρυμμένος σε τέμενος σε χωριό της Ξάνθης – Στη φυλακή ο ιμάμης – Επιβεβαιώνεται η δράση της ΜΙΤ


Άρχισαν τα όργανα όπως έγραφε εδώ και καιρό το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, καθώς εντοπίστηκε οπλισμός σε τέμενος του μειονοτικού οικισμού της Ηλιόπτερας Ξάνθης!


Και αυτό λίγες ώρες μετά τις ωμές απειλές του Ερντογάν ο οποίος είπε ότι του καίμε Τζαμιά και την αποκάλυψη χτες περί δράσης της ΜΙΤ εντός Ελλάδας από Τούρκο δημοσιογράφο.

Πρόκειται για δύο πιστόλια διαφορετικών διαμετρημάτων και ένα τυφέκιο καθώς και φυσίγγια για κάθε ένα, που βρέθηκαν στο μιναρέ του τζαμιού.

Πιο αναλυτικά, την υπόθεση ερευνούν οι αρμόδιες αρχές της Ξάνθης εδώ και μερικές ώρες σύμφωνα με το *** ρεπορτάζ του xanthi2.gr

Σε έλεγχο που έγινε από την Αστυνομία στο τέμενος του μειονοτικού οικισμού της Ηλιόπτερας Ξάνθης, στην πεδινή περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 όπλα .

Πρόκειται για δύο πιστόλια διαφορετικών διαμετρημάτων και ένα κυνηγετικό τυφέκιο καθώς και φυσίγγια για κάθε ένα, που βρέθηκαν στο μιναρέ του τζαμιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επιβεβαιώνονται και από τους κατοίκους του χωριού, λίγο μετά το μεσημέρι, σε μια γρήγορη επιχείρηση της Αστυνομίας έγινε έλεγχος και ακολούθως αποχώρησαν παίρνοντας τα ευρήματα και προσάγοντας τον Ιμάμη του τεμένους.

Ο ιμάμης έδωσε κατάθεση στην ΑΔ Ξάνθης και, πιθανότατα, θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Μεγάλη προσοχή τι είχαμε αναφέρει στο άρθρο μας ***  Η Τουρκία ενεργοποίησε την παραστρατιωτική οργάνωση «Λύκοι της Θράκης» – Η ΕΥΠ ανέλαβε τις έρευνες για τη φωτιά στο Τέμενος Βαγιαζήτ- Ήταν εμπρησμός λέει η Πυροσβεστική  :

Η Πυροσβεστική είναι κατηγορηματική και τονίζει ότι η φωτιά στο τέμενος δεν προκλήθηκε από αναζωπύρωση.

Τις έρευνες τις έχει αναλάβει η ΕΥΠ με κλιμάκιο της να βρίσκεται ήδη στο τέμενος Βαγιαζήτ για να κάνει έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την καταστροφική πυρκαγιά.


Το πιο ανησυχητικό γεγονός όμως είναι άλλο: Η Άγκυρα φαίνεται ότι έχει ενεργοποιήσει παραστρατιωτική οργάνωση(;) με την ονομασία «Λύκοι της Θράκης» πυρήνες της οποίας δρουν και εκτελούν…

Συγκεκριμένα, η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης κάλεσε για κατάθεση δυο μέλη της μειονότητας για αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο.

Ο ένας εκ των δύο ,ο Μπουλέντ Χατζή έγραψε στον Ερκάν Αζίζογλου:

“Ερκάν χότζα μου να είσαι γαλήνιος, εγώ έστειλα τους λύκους, αυτοί θα πράξουν τα δέοντα”.

Κι ο Αζίζογλου απαντά:

“Ελπίζω να είναι εκπαιδευμένοι. 
Να βρουν το άτομο εκείνο από την αναπνοή του”.

Ο Μπουλέντ όμως δεν φαίνεται να καταλαβαίνει και απαντά σε άλλο μήκος κύματος γράφοντας πως
“όσο υπάρχουν λύκοι ο Τουρκικός Κόσμος πάντα θα είναι ισχυρός”.

Αν ο διάλογος αυτός αφορούσε δολοφονία, τότε μήπως η ΕΥΠ εντόπισε τα όπλα της δολοφονίας;

Πάντως επιβεβαιώνεται η δράση τουρκικών μυστικών υπηρεσιών εντός Ελλάδας.


*** ρεπορτάζ του xanthi2.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: