Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

«Πάγωσε» την πώληση των S-400 το Κρεμλίνο στην Τουρκία …Οργή Ερντογάν!

Πάγωσε την  πώληση  στην Τουρκία των Ρώσικων  S-400 το Κρεμλίνο , με τον Ερντογάν να βράζει απο οργή και απείλησε με  επιβολή φόρων τα εισαγόμενα Ρωσικά γεωργικά προϊόντα !

Η αντίδραση της Ρωσίας δείχνει οτι ο Πούτιν δεν ξέχασε  ποτέ την κατάρριψη του  Μαχητικού και το θάνατο του Αξιωματικού του ,ούτε και τις απειλές του Σουλτάνου τω Καιρώ Εκείνω!
H Ρωσία προχώρησε  ένα βήμα παραπέρα και έστειλε δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα ΒΤR-80 στην Πολιτοφυλακή  των Κούρδων SDF  με απόφαση της Μόσχας!


Η επόμενη κατραπακιά  για τους Τούρκους ήρθε από τις ΗΠΑ η οποία έστειλε και αυτή στους Κούρδους στην Ιεράπολη  περί τα 43 τεθωρακισμένα οχήματα M-ATV MRAP

Η Τουρκία κατηγορεί τις δυο υπερδυνάμεις, ΗΠΑ και Ρωσία, ότι εξαπάτησαν την Τουρκία στο θέμα της Ιεράπολης με τον Ρ.Τ.Ερντογάν να  απειλεί θεούς και δαίμονες:

Η Τουρκία μόνη της δεν πρόκειται ποτέ να επιχειρήσει  κάποια Στρατιωτική Επιχείρηση στην Ιεράπολη …Την ώρα που οι Κούρδοι της  SDF έχουν συγκεντρώσει περι τους 100.000 Μαχητές

Ο  Έρντογάν είναι έξαλλος αφού δεν του βγήκε ούτε το παζάρι αλλά ούτε και ο εκβιασμός κατά των Ευρωπαίων που περίμενε απο αυτούς να του δώσουν υπό  τύπο δωρεάς τις συστοιχίες Patriot …Στράφηκε στη Μόσχα αλλά ο πάγος που έβαλε το Κρεμλίνο στην πώληση των S-400 πάγωσε τον Ερντογάν !
Αν είναι σωστές και οι πληροφορίες που φέρνουν την Βάση Σούδα για τους Αμερικάνους να αντικαθιστά το Ιντσερλικ …Η Απομόνωση της Τουρκίας είναι προ των πυλών και ας γαβγίζει όσο θέλει ο Τούρκος !

Η Ελλάδα δεν πρέπει να παίξει το παιχνίδι των Τούρκων αυτή την στιγμή …Αφήστε τον Σουλτάνο να γκαρίζει όσο θέλει,αρκεί να είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε όχι με διαπραγματεύσεις αλλά και στις Υποδομές με στόχο το Ηθικό του Τουρκικού Λαού !

Δεν υπάρχουν σχόλια: