Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Τεράστια κίνηση από τον Βραζιλιάνο αθλητή Α.Ζανέτι: Χαιρέτισε στρατιωτικά στο άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου (βίντεο)

Tεράστια κίνηση από τον Βραζιλιάνο γυμναστή Αρτούρ Ναμπαρέτε Ζανέτι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης στην Ντόχα.

Την ώρα που ήταν στη δεύτερη θέση του βάθρου και άκουγε τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας, καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε και πάλι το χρυσό, χαιρετούσε στρατιωτικά!
Πιθανότατα η κίνηση αυτή να έγινε ως ένδειξη σεβασμού στον τεράστιο αθλητή Πετρούνια αλλά και στην Ελλάδα.
Δείτε βίντεο από την ώρα της απονομής




 
Ο Έλληνας αθλητής άκουσε για μία ακόμη φορά τον ελληνικό εθνικό ύμνο, με την ελληνική σημαία να υψώνεται στο πιο υψηλό σημείο και τον ίδιο στο πρώτο σκαλί του βάθρου, επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια «κυριαρχία» του στους κρίκους.
Πριν καν μάθει την βαθμολογία του, πριν καν πάρει για 3η σερί φορά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Λευτέρης Πετρούνιας έδειχνε με καμάρι την ελληνική σημαία στο στήθος του. Και για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι η αγάπη του για την χώρα και τους συμπατριώτες του, τον έφεραν στο σημείο να υπερβεί τον εαυτό του και να... ξεχάσει τους πόνους στον ώμο.
Δείτε μετά το 2.30:



Συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας
Συγχαρητήριο μήνυμα για τον Έλληνα παγκόσμιο πρωταθλητή, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα παγκόσμια διάκρισή σου, σου απευθύνω και την έκφραση του ειλικρινούς μου θαυμασμού για την ανυπέρβλητη ψυχική σου δύναμη», ανέφερε για τη νέα επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια, ο Προκόπης Παυλόπουλος.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: