Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΟΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ Λ@ΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ… ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Βόμβα από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ.Χρυσοχοϊδη. Αποκάλυψε μεταξύ των άλλων, πριν μερικές ώρες, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του περιβόητου νομοσχεδίου για το άσυλο, τον λόγο που επί ΣΥΡΙΖΑ δεν γινόντουσαν επιστροφές μεταναστών.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο υπουργός, «ιδιώτες γιατροί έδιναν έγγραφα τα οποία αποδέχονταν οι υπηρεσίες ασύλου, ότι όλοι ήταν ευάλωτοι, ότι είχαν το λεγόμενο μετατραυματικό στρες, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να κηρύσσονται ευάλωτοι και να μεταφέρονται στην ενδοχώρα, με αποτέλεσμα κανένας να μην επιστρέφεται».

Ο Μ.Χρυσοχοϊδης κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι ακολουθούσε τη λογική του «στοιβάζουμε ανθρώπους και τίποτα παραπέρα.

Αυτό το στοίβαγμα ανθρώπων οδήγησε στη μείωση των δικαιωμάτων των ανθρώπων που είχαν ανάγκη», ανέφερε και πρόσθεσε ότι δεν δημιούργησε τις κατάλληλες υποδομές για να προλάβει την αύξηση των μεταναστευτικών ροών.

Εν συνεχεία, ανέφερε πως από το 2016 μέχρι σήμερα, έχουν υποβληθεί 156.529 αιτήσεις ασύλου.

Από αυτές δεκτές έγιναν οι περίπου 40.000. «Που βρίσκονται σήμερα οι υπόλοιποι 115.000;», ρώτησε!

Όσον αφορά το τι ισχύει σήμερα, ο υπουργός ανέφερε ότι αν κάποιος δεν πάρει άσυλο, πρέπει να περιμένει 2,5-3 χρόνια για να μπορέσει να φύγει από τη χώρα, πράγμα που αλλάζει πλέον η ΝΔ.

Αυτό ωστόσο για το οποίο δεν μπορεί να γίνει κάτι, είναι το διάστημα των 18 μηνών κράτησης, για το οποίο υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία που όπως όλες οι χώρες της ΕΕ, την ακολουθεί και η Ελλάδα.

Η καταγγελία του κ. Χρυσοχοΐδη πρέπει να διερευνηθεί ΧΘΕΣ καθώς είναι πολύ σοβαρή;

Ποιοι γιατροί προσέφεραν ψευδείς βεβαιώσεις και ποιες οι σχέσεις τους με την Κουμουνδούρου;

Είμαστε μπροστά σε μια φάμπρικα νομιμοποίησης αλλοδαπών στην Ελλάδα;

Τελικά, Τουρκία και ΣΥΡΙΖΑ ήταν σύμμαχοι σε όλο αυτό;

Οι μεν τους έστελναν στην Ελλάδα, οι δε τους κρατούσαν εδώ με το έτσι θέλω;

Αν δεν είναι αυτό εθνική προδοσία, τι είναι;
Ένας εισαγγελέας παρακαλώ…


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: