Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Ε ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ; «ΝΟΜΙΜΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Μας δουλεύουν!
Με αυτό το χαρτί κυκλοφορεί;

Σαν και αυτό το υπηρεσιακό σημείωμα υπάρχουν χιλιάδες. Αυτό το έγγραφο νομιμοποιεί την παρουσία ενός τύπου που μπήκε παράνομα στην χώρα, έχει πέντε διαφορετικά επώνυμα, ονόματα, πατρώνυμα, και μητρώνυμα και τέσσερις διαφορετικές ημερομηνίες γεννήσεως.

Προφανώς μαζί με τα χαρτιά του έχασε και την μνήμη του και δεν ξέρει ούτε πώς τον λένε.

Ε ρε δούλεμα που τρώμε.
Επίσης έχει τρεις διαφορετικές εθνικότητες.

Προφανώς στο Αφγανιστάν, στην Παλαιστίνη και στην Αλγερία μιλάνε την ίδια γλώσσα και οι υπάλληλοι που “ταυτοποιούν”, λέμε τώρα, δεν μπορούν να καταλάβουν την εθνικότητα του.

Εάν δε κατέβουμε και πιο κάτω είμαι σίγουρη ότι θα βρούμε ως δηλωμένη διεύθυνση Αθήνα ή Ομόνοια ή διάφορα ξενοδοχεία Αθηνών.

Οι υπηρεσίες αλλοδαπών πληρώνονται ένα σκασμό λεφτά για να ταυτοποιούν τους λαθρομετανάστες.


Αυτή τί ακριβώς ταυτοποίηση είναι που δεν μπορούν να βρουν από την γλώσσα που μιλάει ούτε καν από πού είναι;


Όταν ένας χαμένος μπαίνει παράνομα στην χώρα και δουλεύει ένα ολόκληρο Κράτος, το οποίο παριστάνει ότι το έγγραφο με πέντε επώνυμα, πέντε ονόματα και πέντε διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης και εθνικότητες συνιστά ταυτότητα, που μπορεί να σου επιτρέψει να κυκλοφορείς ελεύθερος και νόμιμα στην χώρα, μπορεί να σου δώσει σπίτι και επίδομα, μπορεί να σου δώσει άσυλο, υπάρχει μία περίπτωση στο εκατομμύριο να σεβαστεί ποτέ αυτόν τον τόπο;

Ρε σούργελα δεν ντρέπεστε λίγο που συντάσσετε και υπογράφετε αυτά τα κ@@@χαρτα και αφήνετε ελεύθερο τον άγνωστο χ μέσα στον κόσμο;
Μέχρι πού θα πάει αυτό το βιολί;
Της Ελένης Παπαδοπούλου
πηγή: kostasxan.blogspot.com


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: