Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ! ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΞΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ


Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την δολοφονία του Έλληνα Ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα από ειδικές δυνάμεις του αλβανικού καθεστώτος στην Βόρειο Ήπειρο.

Οι Αλβανοί πήραν και πέρυσι μια γεύση του τι πρόκειται να συμβεί την 28η Οκτωβρίου κάθε έτους στην Ελληνική Γη της Βορείου Ηπείρου και έχοντας θορυβηθεί, προσπαθούν να εμποδίσουν την μαζική προσέλευση των Ελλήνων πατριωτών στους Βουλιαράτες, την ιδιαίτερη Πατρίδα του Κ. Κατσίφα, που βρίσκεται ελάχιστα χιλιόμετρα από τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς.


Έτσι τις τελευταίες ώρες, διακινούν αναρτήσεις στο διαδίκτυο με κάλεσμα για διαδήλωση στα σύνορα της Κακαβιάς, προκειμένου όπως οι ίδιοι μαρτυρούν να ματαιώσουν την επέτειο μνήμης: 
«Οι Έλληνες εξτρεμιστές επισκέπτονται την Αλβανία στις 26 Οκτωβρίου για να τιμήσουν την επέτειο του Έλληνα εξτρεμιστή Κατσίφα.


Σας προσκαλούμε και σας ενημερώνουμε όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί αυτήν την ημέρα για να μπλοκάρουμε τα σύνορα στην Κακαβιά και θέλουν να έρθουν μαζί μας στις 26 Οκτωβρίου.


Θα διαμαρτυρηθούμε και προσκαλούμε κάθε πατριώτη. 


Να εμποδίσουμε τους Έλληνες εξτρεμιστές να εισέλθουν στην Αλβανία», γράφουν στα κοινωνικά δίκτυα.


Είναι άγνωστο γιατί το κάλεσμα αφορά την 26η Οκτωβρίου, μας και ο Κ. Κατσίφας δολοφονήθηκε ανήμερα της εθνικής μας εορτής, στις 28 Οκτωβρίου του 2018.


Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της προσκυνημένης Κυβέρνησης Μητσοτάκη.


Θυμίζουμε ότι πέρυσι, κατά την κηδεία του Ήρωος, η αλβανική κυβέρνηση είχε απαγορεύσει την είσοδο σε δεκάδες πατριώτες κατόπιν σχετικής λίστας που τους δόθηκε από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: