Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

«ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ…ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα περιφρόνησης κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου και εφαρμογή της πολιτικής του τσαμπουκά, είναι η τουρκική εισβολή στην κυπριακή υφαλοκρηπίδα, μια πολιτική που θα συνεχίζεται ακάθεκτη παρά τις διαμαρτυρίες της ελληνικής και κυπριακής πλευράς, αλλά και τις διάφορες ενστάσεις άλλων κρατών όπως η Γαλλία, Αίγυπτος και Ισραήλ.



Αλλά το θέμα αυτό δεν σταματά εδώ, Η Άγκυρα βλέποντας τις αστείες ελληνικές αντιδράσεις συνεχίζει ένα αμείλικτο ψυχολογικό πόλεμο ευτελισμού της χώρας μας, με επανωτά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πανικό της Αθήνας και της Λευκωσίας και για τις ελληνικές αυταπάτες ότι κάποιοι άλλοι θα τους σώσουν από την τουρκική απειλή.



Όλα αυτά μέρος του ψυχολογικού πολέμου, όπως αναφέραμε παραπάνω, προετοιμάζουν το κλίμα για μια ολοκληρωτική τουρκική εφόρμηση σε πολύ πιο προχωρημένες θέσεις όπως όλο το ανατολικό Αιγαίο, στην ευρύτερη περιφέρεια της Κρήτης και ίσως ακόμα και σε χερσαία επέμβαση στον Έβρο, συνεπικουρούμενη από τις χιλιάδες των Λαθρό που θα εισέρχονται ανενόχλητοι σε ελληνικό έδαφος.




Και ενώ τα πράγματα εκτραχύνονται όλο και περισσότερο, το προδοτικό πολιτικό σύστημα κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει, γιατί φυσικά είναι εντεταλμένο να διαλύσει ότι ακόμα έμεινε από αυτή την χώρα.

Και ο λαός;;;

Να δούμε τι θα κάνει όταν θα βλέπει τους φανατικούς Πακιστανούς και άλλους να μπαίνουν με το έτσι θέλω στα ίδια του τα σπίτια, να αρπάζουν ότι έχει και δεν έχει και να ασελγούν στις γυναίκες και στα παιδιά.
Αλλοίμονο μας ως πότε!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: