Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΒΑΤΡΑΧΙ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ! «ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ…». ΠΡΟΣΟΧΗ ΈΛΛΗΝΕΣ…. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ MAKELEIO.GR

Η δική μου προσωπική θεώρηση των πραγμάτων έτσι όπως εξελίσσονται μετά την εισβολή των Τούρκων στη βόρεια Συρία έχει ως εξής:


Πολλοί βιαστικά θα πουν τρελό η ακατανόητο τον Τραμπ με τις δηλώσεις του μια έτσι μια αλλιώς κ με την απόφαση για αποχώρηση των στρατευμάτων του από την περιοχή!!

Φαινομενικά δείχνει να κλείνει το μάτι στους Τούρκους για το πολυπόθητο ξεριζωμό των Κούρδων από τα εδάφη τους!!

Πιστεύει κανείς ότι αυτό θέλει η αμερικανική εξωτερική πολιτική?? Φυσικά όχι!! Έδωσε το τυρί στον Ερντογαν για να του τραβήξει ολόκληρο το χαλί κάτω από τα πόδια του!!

Ξέροντας το άπληστο χαρακτήρα του Ερτογαν τον άφησαν να προχωρήσει κ ξέρουν ότι δεν θα σταματήσει στα 30 χιλιόμετρα που αρχικά είχε σχεδιάσει με αποτέλεσμα κ κυρώσεις να του επιβάλουν κ να τον φέρουν σε άμεση αντιπαράθεση με τα συμφέροντα των Ρώσων στην περιοχή κ να διαταραξουν μια λυκοφιλια Ερτογαν Πουτιν που είναι θέμα χρόνου να διαλύσει!!

Άρα ο Τούρκος έχει δει το τυρί την φάκα δεν έχει αντιληφθεί ακόμα!!!

Πιστεύω ότι κ ο Γ. Γ του ΝΑΤΟ αν κ κράτησε αποστάσεις όπως πάντα Ποντιου Πιλάτου έκανε αναφορά ότι η Τουρκία δεν θα πλήξει αμάχους κ θρησκευτικές κ πολιτισμικές διαφορές στην περιοχή!


Κάτι που φυσικά κ δεν θα πράξει η Τουρκία γιατί έχει βάλει στην πρώτη γραμμή όχι τακτικό στρατό αλλά πλιάτσικολόγους φανατικούς εκαθαριστες αντάρτες κ ισλαμιστες του isis!!

Σε λίγο τα βίντεο από τις βιαιοπραγιες θα κάνουν το γύρο του κόσμου κ τότε ο Τραμπ θα φανεί ο σωτήρας του ανθρώπινου δικαίου κ μπορεί να επιβάλει κυρώσεις κ φυσικά θα ενισχύσει τις θέσεις του με στρατιωτική παρέμβαση στην περιοχή!!

Με λίγα λόγια ο Τούρκος πρόεδρος αν καταλάβει κ σταματήσει τις επιχειρήσεις μέχρι τις 13 Νοεμβρίου που έχει συνάντηση με τον Τραμπ έχει καλός μετά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση!!

Μπορεί να φαντάζει πολύ ο ένας μήνας μαχών αλλά χωρίς τακτικό στρατό κ εκκαθαρίσεις πόλεων εδάφη δεν προσαρτώνται κ ας πάει μέσα σε μάχες πόλεων να δει πόσα φίδια βάζει ο σάκος!

Έχει μπλέξει σε δύσκολο σταυρόλεξο ο Τούρκος κ αν η ελληνική διπλωματία με ισχυρή θέληση εκμεταλευτει το γεγονός αυτό μόνο οφέλη θα έχει η Ελλάδα!

Αλλιώς θα μείνει με τα καραβάνια προσφύγων που ο Θεός να τους κάνει (πρόσφυγες) όλους αυτούς που φυσικά δεν είναι από την εμπόλεμη κ πολύπαθη Συρία!Τελικά το πάει( μετι μου χαμετι) «στην γλώσσα του» να το φάει το κεφάλι του.
Οψόμεθα
ΠΗΓΗ FB: Κωνσταντίνος Χατζηδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: