Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Σε δασική περιοχή του Παγγαίου βρέθηκε η 13χρονη ...διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ! - Συνελλήφθη ο Αλβανός που ''ξελόγιασε'' την 13χρονη... σε δασική περιοχή του Παγγαίου !




Η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά, που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Σπάτα Αττικής την περασμένη Κυριακή και αναζητούνταν στην περιοχή της Καβάλας, εντοπίστηκε  σε δασική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερών και, σύμφωνα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διακομίστηκε  στο νοσοκομείο Καβάλας για να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις.

Σε δασική περιοχή  του Παγγαίου όπου περιφερόταν, κατάφεραν οι αστυνομικοί να εγκλωβίσουν και τελικά να συλλάβουν τον 23χρονο Αλβανό, που τους είχε ξεφύγει όταν τον εντόπισαν μαζί με τη μικρή Χριστίνα.


Για τη σύλληψη του 23χρονου η ΕΛΑΣ είχε από χθες εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στήνοντας μπλόκα σε όλους τους περιφερειακούς δρόμους της περιοχής.
Ο 23χρονος Μάριον Αγιάζι είχε εργαστεί στην περιοχή ως βοσκός και γνώριζε το βουνό.

alvanos-13xroni Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Εθνους μάλιστα, ο γιος του πρώην εργοδότη του επικοινώνησε χθες μαζί του, και τού πρότεινε να διανυκτερεύσει με την 13χρονη σε μία στάνη που διαθέτει η οικογένεια στη δασική περιοχή στα Λουτρά.

Ωστόσο, ο 23χρονος ήταν διστακτικός, επειδή γνώριζε ότι τον καταζητεί η αστυνομία και φοβόταν τη σύλληψη.

Τελικά, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να περιμένει η μικρή έξω από τη στάνη, προκειμένου να την εντοπίσουν οι διασώστες.
Eτσι και έγινε.

Το κλιμάκιο που έφτασε στην κορυφή του Παγγαίου βρήκε τη μικρή. Οχι όμως και τον 23χρονο που εξαφανίστηκε στα γνωστά του μονοπάτια του δάσους.

Ωστόσο ήταν θέμα χρόνου να πέσει τελικά στα χέρια τους. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι αστυνομικοί τον βρήκαν κρυμμένο σε ένα δέντρο. Έτσι, έλαβε τέλος η υπόθεση που τις τελευταίες ημέρες έχει αναστατώσει ολόκληρη τη χώρα, με τις φωτογραφίες της 13χρονης και του 23χρονου να φιγουράρουν παντού.


www.veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: