Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η Τουρκία ασκείται και στην επιστράτευση«Yildirim 2013» ....Εμείς σε αγρανάπαυση !


Στην Τουρκία που τα ''ασκέρια'' της περισσεύουν , ασκούνται εκτός της Θάλασσας  που διεξάγουν αυτήν τη στιγμή την άσκηση ''Θαλασσόλυκος '' ,διεξάγεται και  άσκηση επιστρατεύσεως τη στιγμή που ούτε καν την χρειάζεται !
Αν τώρα συγκρίνουμε τα αντίστοιχα μεγέθη σε ένα Στρατό που είναι καθαρά εφεδρικός όπως ο Ελληνικός που στο μεγαλύτερο ποσοστό έχουμε καταργήσει και τις ενημερωτικές τις Κυριακές ..Ούτε λόγος βέβαια να καλέσουμε για 5ήμερες Εφέδρους πλην ελαχίστων εξαιρέσεων

«Yildirim 2013»: Τουρκική άσκηση επιστράτευσης

 
 1. YILDIRIM-2013 Άσκηση Κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 22 με 31 Μάιος 2013 τουρκικές χερσαίες δυνάμεις, 28 ου Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού (Peace Force) Command, Mamak / Άγκυρα.
 
2. Οι στόχοι της YILDIRIM-2013 Άσκηση η κινητοποίηση,
 
a. Δοκιμές του συστήματος Κινητοποίησης,
 
b. Εκπαίδευση του προσωπικού υποκατάστατο που θα συμμετάσχουν στην άσκηση κινητοποίησης,
 
c. Προσανατολισμός του προσωπικού υποκατάστατο για όπλο, τον εξοπλισμό, τα μέσα και τα υλικά,
 
d. Ρύθμιση του συντονισμού μεταξύ των στρατιωτικών και πολιτικών θέσεων για διακηρύξεις και τις διαδικασίες του στρατιωτικού κλήσεις του προσωπικού υποκατάστατο και τον καθορισμό επικοινωνία μαζί τους,
 
e. Δοκιμές των αμοιβαίων δραστηριοτήτων που εκτελούνται κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης και περιόδους πολέμου μεταξύ των δημόσιων φορέων και Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.
 
 
3. Η YILDIRIM-2013 Άσκηση Κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των 398 προσωπικού υποκατάστατο, 45 οχήματα, 6 επιχειρήσεις tranportation και ορισμένα στοιχεία των δημόσιων ιδρυμάτων.

veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: