Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ένοπλες Δυνάμεις: Καταπληκτικές προτάσεις συνιστώσας!



Βρε πως δεν τα είχαμε σκεφτεί τόσο καιρό όλα αυτά.

Οι συνιστώσες στον ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει συνεδρίου, «στύβουν» το μυαλό τους και εξαντλούν τη δημιουργικότητά τους στην προσπάθεια να βοηθήσουν το κόμμα να κατεβάσει ρηξικέλευθες θέσεις που θα συνταράξουν το πανελλήνιο και ο κυρίαρχος λαός θα τους δώσει την εντολή να τις εφαρμόσουν, φέρνοντας αληθινή επανάσταση στη χώρα. 


«Για πρώτη φορά μετά το 1944 ένας εκπρόσωπος του ηρωικού ελληνικού κομουνιστικού κινήματος βρίσκεται τόσο κοντά στην εξουσία». 

Δεν το λέω εγώ – προς Θεού, λέει ο Στέφανος Κασιμάτης από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που ξετρύπωσε και παρουσίασε το ενδιαφέρον θέμα στο οποίο θα παραπέμψουμε αμέσως. 

Είναι διαπίστωση που προέρχεται από την εισαγωγή της «πλατφόρμας», την οποία κατέθεσε προς συζήτηση στο πλαίσιο του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ η Κομμουνιστική Τάση του κόμματος.

Η εν λόγω τάση διαπιστώνει, επίσης, ότι «η σοσιαλιστική επανάσταση, όπως κάθε κοινωνική επανάσταση στο παρελθόν, από τη φύση της δεν μπορεί να είναι μια ειρηνική διαδικασία». 

Ως εκ τούτου, λοιπόν, κρίνει ότι «ένας από τους πρώτους στόχους της νικηφόρας εργατικής τάξης θα πρέπει να είναι η καταστροφή του παλιού αστικού κρατικού μηχανισμού, που, όπως κάθε μορφή κράτους σε μια ταξική κοινωνία, αποτελεί ένα όργανο ταξικής εξουσίας και καταπίεσης».

Ιδού, λοιπόν, τα μέτρα που προτείνει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ η Κομμουνιστική Τάση για την αναμόρφωση του Στρατού:
 
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_19/06/2013_524035

www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: