Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Βγήκε ο Βερύκιος να μας πει «Μπούρδες» για τον ρόλο του 6ου Στόλου στο Αιγαίο!

Verikokos
Βγήκε μπροστά στην κάμερα ο Δήμος Βερύκιος για να μας διαφωτίσει με τις «Μπαρούφες» του …Τι είπε ο Άνθρωπος χωρίς ντροπή ότι ο Διοικητής του του 6ου Στόλου Αντιναύαρχο James Foggo III USN  ήρθε στην Αθήνα  για το προσφυγικό και δεν είναι τυχαίο ότι ήρθε τώρα ο Ναύαρχος!



Μας είπε οτι ήρθε για να αναλάβει να δώσει λύση για τον επιχειρησιακό τομέα της Νατοϊκής Δύναμης του ΝΑΤΟ (ο 6ος Στόλος δεν έχει κανένα Πολεμικό Σκάφος  που να συμμετέχει στην  ..SNMG2! …Μάλιστα πήρε  ενημέρωση ο Βερύκιος όπως  μας είπε ο ίδιος  εκείνη την στιγμή στο κινητό του  on camera απο τον «ΥΕΘΑ !

Σιγά μην ασχοληθεί ο Διοικητής του 6ου Στόλου των ΗΠΑ με το προσφυγικό στο Αιγαίο …


Απλά ενημερώθηκε απο τον Έλληνα ΥΕΘΑ   στο πλαίσιο της συνάντησης που είχαν μετά την υπογραφή  κατασκευής του (Deep Water Degaussing Facility), στο Ναύσταθμο Κρήτης.


13 (Large)


Η αλήθεια είναι οτι η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε μετά  απο την υπογραφή μεταξύ του 6ου Στόλου Αντιναύαρχο James Foggo III USN και του Έλληνα Αρχηγού ΓΕΝ  (φώτο)για κατασκευή σταθμού μετρήσεων μαγνητικού πεδίου (Deep Water Degaussing Facility), στο Ναύσταθμο Κρήτης.


Αυτή είναι η αλήθεια και όχι ότι  παπαγαλίζουν κάποιοι που γυροφέρνουν στο Άμυνας από το τον παλιό καιρό !!!
555Συνάντηση με τον Διοικητή του 6ου Στόλου Αντιναύαρχο James Foggo III USN είχε σήμερα το πρωί ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμενος στο Υπουργείο Άμυνας …

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της υπογραφής της  Αμυντικής Συμφωνίας  και συνεργασίας που υπέγραψε ο Αμερικάνο Ναύαρχος με τον Αρχηγό  του ΓΕΝ!


34
Ο ΥΕΘΑ ενημέρωσε  τον Ναύαρχο για την απόφαση των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ της 11ης Φεβρουαρίου και την τρέχουσα διαδικασία για την υλοποίησή της. (σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ)
Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα David Pearce.

Δεν υπάρχουν σχόλια: