Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ 81% ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡ ΠΟΥΤΙΝ

Putin
xiladakis_1aΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο ρωσικός λαός σε καταπληκτικά μεγάλα ποσοστά στέκεται σε αυτές τις καυτές παγκόσμιες συγκυρίες στο πλευρό του προέδρου του Βλαδιμήρ Πούτιν, σύμφωνα με τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ που επικαλούνται δημοσκόπηση που έγινε αυτές τις μέρες από μια ανεξάρτητη εταιρεία ερευνών στην Ρωσία.


Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Cihan, σε δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία δημοσκοπήσεων Levada Center το 81% των Ρώσων είναι ευχαριστημένο από τον Πούτιν παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί εξ’ αιτίας της κρίσης με τις τιμές του πετρελαίου και μόνο το 19% είναι δυσαρεστημένο.

Παράλληλα το 51% πιστεύουν πως η Ρώσοι είναι στον σωστό δόμο ενώ το 34% πιστεύει πως είναι σε λάθος δρόμο.

Για τον πρωθυπουργού Μεντβέντεφ το 58% έχει θετική γνώμη ενώ το 41% έχει αρνητική.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, μετά από τον Πούτιν σε δημοτικότητα έρχονται κατά σειρά ο υπουργός Άμυνας Sergey Şoygu, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρώφ, o πρωθυπουργός Ντιμίτρι Μεντβέντεφ και ακολουθεί ο αρχηγός του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος γνωστός για τις ακραίες απόψεις του Βλαδιμήρ Ζιρινόφσκυ, που πρόσφατα είχε ζητήσει να βομβαρδιστεί… όλη η Τουρκία.

Τα αποτελέσματα αυτά που δημοσιεύονται και στον τουρκικό τύπο, είναι κόλαφος σε όσους έλπιζαν ότι προκαλώντας δυσκολίες στην ρωσική οικονομία θα προκαλούσαν έντονο λαϊκό κύμα δυσαρέσκειας εναντίον του Ρώσου προέδρου Βλαδιμήρ Πούτιν.

Δυστυχώς για όλους αυτούς του αιθεροβάμονες οι εξελίξεις τους διέψευσαν οικτρά
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: