Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Στήνουν σκηνές στο Πάρκο Τρίτση ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις ευρίσκονται σε επαγρύπνηση!

ilio1--600x450
Γεμίζουν την Ελλάδα μετανάστες.
Πραγματικά κινδυνεύει η πατρίδα μας από αυτήν την ανεξέλεγκτη ροή δυστυχισμένων και απεγνωσμένων ανθρώπων, οι οποίοι κατακλύζουν πλατείες, πάρκα και οτιδήποτε άλλο στην μικρή και «βασανισμένη»  από την κρίση, Ελλάδα.



Σήμερα το πρωί , σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο έγινε γνωστό ότι στήνουν σκηνές για 800 άτομα στο Πάρκο Τρίτση, σύμφωνα με το  δήμαρχο του Ιλίου. Ήδη μεταφέρθηκαν σκηνές και στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό στην περιοχή.


Το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης αφορά τον διαμοιρασμό των μεταναστών και των προσφύγων  σε όλη την επικράτεια αν δεν υπάρξει ευρωπαϊκή λύση, αφήνοντας την χώρα μας στο έλεος παρά τις υποσχέσεις των Ευρωπαίων.

Με 25.000 μετανάστες και πρόσφυγες εγκλωβισμένους  και λίαν απελπισμένους σε διάφορα σημεία όλης της χώρας , «δυναμιτίζεται» ακόμα περισσότερο  το σκηνικό στην πατρίδα μας,  και όλα τα ενδεχόμενα  είναι πλέον «ορθάνοικτα «.

Η εγκατάσταση καταυλισμού προσφύγων στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον, αποτελεί  ήδη  μέγα  θέμα στην τοπική κοινωνία και αναμένονται αντιδράσεις  , μιας και η περιοχή αυτή είναι από τις πιο υποβαθμισμένες της Αθήνας.

Ο δήμαρχος του Ιλίου  Νίκος Ζενέτος ο στρατός έχει αναλάβει από το πρωί και στήνει σκηνές για την φιλοξενία 800 προσφύγων και μεταναστών στο πάρκο.

«Είναι στο νότιο μέρος του πάρκου, στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου. 


Μας ενημέρωσαν χθες το βράδυ, συγκαλέσαμε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και θέσαμε τις προϋποθέσεις» είπε r ο κ. Ζενέτος.


Σύμφωνα με τον κ. Ζενέτο ο στρατός θα πρέπει να διαμορφώσει και τον περιβάλλοντα χώρα στο πάρκο Τρίτση προκειμένου εκεί να στηθεί ο νέος καταυλισμός προσφύγων μέσα στην Αττική.


Επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, ευρίσκονται σε αυξημένη επαγρύπνηση , λόγω ακριβώς του προβλήματος που έχει ενσκήψει με τους χιλιάδες  μετανάστες, τόσο στο Αιγαίο όσο και στον χερσαίο χώρο .

Οι Τούρκοι στο Αιγαίο « αλωνίζουν» τόσο με τα πλοία τους , όσο και με τα αεροσκάφη τους , θέλοντας να επιτύχουν όσα δεν πέτυχαν εδώ και 50 χρόνια. 


Πρέπει να αντιδράσουμε πριν είναι πάρα πολύ  αργά.


Ας είναι τουλάχιστον οι Άγιοι και η Παναγιά μας μαζί μας, καθώς μαζί με όλους τους δυστυχισμένους  αυτούς ανθρώπους για να αντιμετωπίσουμε  μύρια όσα  προβλήματα  μας « φόρτωσαν» οι ξένοι και η Νέα Τάξη πραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: