Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Δυο Τούρκοι Καταδρομείς νεκροί στο Ντιγιαρμπακιρ…Ενώ τα F-16 βομβαρδίζουν ανηλεώς!

tmt4
Μαίνονται οι επιχειρήσεις των δυνάμεων ασφαλείας στην περιοχή της ανατολικής Τουρκίας …Ενώ την  ίδια ώρα συνεχίζεται ο Βομβαρδισμός περιοχών του Όρους Καντίλ στα Βόρεια του Ιράκ!

Turkey-Kurds_Horo-e1441715155452Δυο Καταδρομείς  των Ειδικών δυνάμεων έπεσαν νεκροί  στην υποδιοίκηση Σουρ στο Ντιγιαρμπακιρ στις συγκρούσεις που μαίνονται με τους Μαχητές  της οργάνωσης του PKK.

Οι άνδρες των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων στις επιχειρήσεις τους στις περιοχές όπου μαίνεται η εφαρμογή απαγόρευσης κυκλοφορίας στους δρόμους στις επαρχίες Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz και Savaş στο Σουρ κλείνουν τα χαντάκια και καταστρέφουν όλα τα οδοφράγματα στους δρόμους.

Στις επιχειρήσεις των Ειδικών Δυνάμεων τραυματίσθηκαν και  άλλοι τρεις στρατιώτες από τα πυρά που άνοιξαν οι Μαχητές του PKK  κατά των δυνάμεων ασφαλείας. Ανακοινώθηκε επίσης ότι  σκοτώθηκαν 12  άτομα στο πλαίσιο των αεροπορικών επιδρομών που εκτέλεσαν τα τουρκικά μαχητικά f-16 στο βουνό Καντίλ στα βόρεια του Ιράκ.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο Τούρκος Πρωθυπουργός δηλώνει οτι ο πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας φτάνει στο τέλος του !

Δεν υπάρχουν σχόλια: