Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Θα παραλάβει η Α.Σ τελικά τα 70 Ε/Π «OH-58D Kiowa» …Που είναι & τα «μάτια των Απάτσι;»

Στις 22 Νοεμβρίου 2017 παρελήφθησαν στη Στρατιωτική Διοίκηση Λιμένος Πειραιά τρία ελικόπτερα CH-47D Chinook και δύο εξομοιωτές πτήσης από τις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να ανέρχεται σε εννέα (9) ο αριθμός των μεταγωγικών Ε/Π που έχουν ήδη  αποκτηθεί από την Α.Σ …





Από τα αποθέματα του Στρατού των ΗΠΑ…Αρκεί βέβαια να μην τα χρησιμοποιήσουμε και αυτά για  δήθεν «Κοινωνικούς Σκοπούς»,Αεροδιακομιδές ,φωτιές και μεταφορά VIP!


Ο σχεδιασμός των Επιτελών της Αεροπορίας Στρατού προβλέπει την ανάπτυξη των 15 πρόσθετων ελικοπτέρων CH-47D Chinook στο αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας μαζί με τον ένα εξομοιωτή πτήσης.



Μαθαίνουμε οτι  στο θέμα της παραλαβής – μετά από υπογραφή σχετικής σύμβασης – των 70 ελικοπτέρων του τύπου OH-58D Kiowa Warrior από τα αποθέματα του Αμερικανικού Στρατού.

Η σχετική LOA είχε φτάσει στην Αθήνα περί τα τέλη Οκτωβρίου. 

Αυτό λογικά ερμηνεύεται ως ολοκλήρωση των διαδικασιών για την έγκαιρη αποδοχή από Ελληνικής πλευράς της σχετικής αμερικανικής πρότασης, αφού στις 8 Δεκεμβρίου έληξε και  η διορία που είχε δώσει η Αμερικανική κυβέρνηση για την αποδοχή  ή όχι της πρότασης.


Αν και οι πληροφορίες αναφέρουν οτι όλα βαίνουν καλώς και έχουν σχεδιαστεί ακόμη και οι Εκπαιδεύσεις των Τεχνικών της Αεροπορίας Στρατού του Τεχνικού Σώματος ,ακόμη δεν έχουμε τις απαραίτητες Επίσημες ανακοινώσεις !




Να ενημερώσουμε οτι τα H-58D Kiowa Warrior  είναι τα μάτια των Απάτσι  που αν και οπλισμένα εντοπίζουν τους στόχους και μετά αναλαμβάνουν δράση τα Απάτσι με τη φοβερή Ισχύ  Πυρός που διαθέτουν !

Τα  Ελικόπτερα H-58D Kiowa Warrior  όπως έχουμε αναφέρει είναι ιδανικά για τον εντοπισμό και το Κυνήγι των Λαθροδιακινητών αλλά και την φύλαξη των Συνόρων Ειδικά στην ΕλληνοΑλβανική Μεθόριο ,όπου η εμπορία Ναρκωτικών και το πλιάτσικο οργιάζουν !


Μια «Ομάδα των Ελικοπτέρων H-58D Kiowa Warrior»   στο Άργος Ορεστικό ,στην Αλεξανδρούπολη και στο νησί της Ρόδου θα αναβαθμίσει ποιοτικά και  την Φύλαξη των Συνόρων, σε συνεργασία δε με τις Ναυτικές και Επίγειες Δυνάμεις θα έχουμε το πάνω χέρι στον έλεγχο των Λαθρομεταναστευτικών ροών !




Σχετική ανάρτηση εδώ 

H Επέλαση των 70 Ε/Π «OH-58D Kiowa «…Με μόλις 45 εκ.$ θα θωρακίσουμε τα Βόρεια και θαλάσσια Σύνορα μας! (vid)


Σχόλιο: To Θέμα όμως αν αυτοί εδώ θέλουν να ελέγξουν την Λαθρομετανάστευση ,,

Ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν πρόσφυγες ,στο Ιράκ ο Πόλεμος τελείωσε με ανακοίνωση των Ιρακινών και στη Συρία το θέμα θεωρείται πλέον λήξαν !

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: