Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Τούρκικος Αποκλεισμός του Αιγαίου από Δευτέρα!…Άσχετο ότι και αν είπαν οι Αρχηγοί!

Ο Τούρκος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατηγός Ακάρ συναντήθηκε με τον Έλληνα Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου  Εθνικής Άμυνας Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ!


Ο Αρχηγός του Τούρκικου Γενικού Επιτελείου Στρατηγός Ακάρ συνόδευε  κατά  επίσκεψή του τον Πρόεδρο Ερντογάν στην Ελλάδα για επίσημες επαφές.

Ο Τούρκος   Στρατηγό Akar  πραγματοποίησε &  διμερή συνάντηση με τον Έλληνα Αρχηγό του  Γενικού Επιτελείου Ναυάρχου Ευάγγελο Αποστολάκη ...

Αλλά όπως αναφέρουν οι Τούρκοι κατά την επίσκεψη  συζητήθηκαν  θέματα Στρατιωτικών επιχειρήσεων και ασφάλειας.

Εμείς δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε αλλά ο Τούρκικος Στρατηγικός στόχος  είχε καθοριστεί απο τα πριν και φάνηκε σήμερα μόλις μια ημέρα μετά με την Ανακοίνωση των Τουρκικών NAVTEX που δεσμεύουν το Αιγαίο!

Η Τουρκία  σε Άσκηση Αποκλεισμού στο Αιγαίο!


Tην Δευτέρα 11 του μηνός δεσμεύεται περιοχή που ξεκινά σε πολύ μικρή απόσταση από τις ακτές της Θάσου και εκτείνεται μέχρι την Σαμοθράκη και την Λήμνο (NAVTEX 1309/17).

Ενώ έχουν εκδοθεί και  δυο ακόμη  NAVTEX, με τις οποίες έχει αναγγελθεί η πραγματοποίηση τουρκικών ασκήσεων στην περιοχή μεταξύ Άνδρου-Μυκόνου, Ικαρίας, Χίου (NAVTEX1308/17) και στην περιοχή μεταξύ Λέσβου και μικρασιατικής ακτής (NAVTEX 1305/17).


Την Δευτέρα η Τουρκία έχει αναγγείλει μία ακόμη άσκηση στην περιοχή του Καστελόριζου, σχεδιασμένη με τρόπο που ουσιαστικά εγκλωβίζει το ελληνικό νησί (Navtex 1307/17).

Με τους Τούρκους δεν έχουμε να πούμε και πολλά και οι Τούρκοι καταλαβαίνουν μόνο μια γλώσσα… Αυτήν της  «ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: