Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Ταγίπ, τα λόγια τα μεγάλα τα είπαν κι άλλοι κάποτε!

Ο Ερντογάν δεν τρελάθηκε ξαφνικά
Ξέρει ότι τώρα είναι η χρυσή (κατά την άρρωστη όρεξη του ) ευκαιρία να χτυπήσει την Ελλάδα ακαριαία και αστραπιαία και (κατά την γνώμη του) να ξεμπερδέψει μια για πάντα με τους γκιαούρηδες Γιουνάνες.


Πριν λίγο ακόμη καιρό ακούσαμε από τις τηλεοράσεις μας ότι ο σουλτάνος ζήτησε από τους τούρκους…. σοφούς να του πουν αν θα συνέφερε την τουρκία ένας πόλεμος κατά τις Ελλάδος και φυσικά οι τούρκοι …σοφοί (σοβαρή σοφία) αποφάνθηκαν ότι οπωσδήποτε συμφέρει την τουρκία ένας πόλεμος κατά τις Ελλάδος .

Ασφαλώς το συμφέρον έγκειται ως προς την αρπαγή των Ελληνικών πετρελαίων  και του Ελληνικού φυσικού αερίου .

Πρώτη φορά στα χρονικά των Ελληνοτουρκικών , μάλλον τούρκο-Ελληνικών (αφού εμείς οι Έλληνες εδώ και 60 χρόνια δεν διεκδικούμε τίποτα απολύτως από τους άρπαγες μας) αντιπαραθέσεων ακούσαμε την τουρκιά να ζητά και να διεκδικεί Ελληνικότατα νησιά και νησίδες με σύσσωμη την συμπολίτευση αλλά και την αντιπολίτευση της γείτονος …..συμμάχου .

Το θράσος των μογγόλων πιλότων και του μογγολικού ναυτικού έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όριο  μογγολικού θράσους.

Ήδη από το 1996 υπό την καθοδήγηση της Τανσού Τσιλέρ το τουρκικό θράσος έφτασε στο σημείο να καταπατήσουν έστω και για ώρες Ελληνικό έδαφος οι μογγολικές ένοπλες δυνάμεις και φυσικά να σκοτώσουν και τους τρεις πιλότους του μοιραίου ελικοπτέρου μας αφού σήμερα ο γιός του ενός εκ των τριών πιλότων  ομολογεί  ότι η στολή πτήσης του πατέρα του ήταν διάτρητη από σφαίρες και γεμάτη αίμα.

Σουλάτσα στον Ελληνικό αέρα και σουλάτσα στα Ελληνικά ύδατα σαν να μη τρέχει τίποτα.

Αβλαβείς διελεύσεις και άλλα κουραφέξαλα για κατανάλωση από εμάς τους Έλληνες ζόμπι χαχόλους τηλεθεατές , ακροατές ή αναγνώστες υπό την καθοδήγηση πάντα των μαστόρων της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας υψηλού επιπέδου.

Τα σουλάτσα στον αέρα έχουν ήδη στοιχίσει την ζωή σε αρκετά αετόπουλα Έλληνες πιλότους που δυστυχώς με τις δειλές και προδοτικές (από τους πολιτικάντηδες) εντολές δεν έχουν το δικαίωμα να καταρρίψουν τους μογγόλους εισβολείς παρά μόνον να  περιμένουν τον τούρκο να τους καταρρίψει και αφού κατατριφθούν τότε βλέπουμε πως θα αντιδράσουμε (βλέπε αθάνατος ήρωας Ηλιάκης και όχι μόνον)!!!!!!!!

Όλα τα παραπάνω είναι σε απόλυτη αρμονία με την δυσαρμονία που ζει ο αγανακτισμένος και ταλαιπωρημένος έλληνας πολίτης  από την αβάσταχτη φορολογία και βαριά ψυχολογική πίεση που του ασκείται καθημερινά.
Ο Έλληνας κατά μεγάλο ποσοστό έχασε ή χάνει ή θα χάσει σίγουρα  το  σπίτι του,  άρα το αρχαίο εκείνο  : «περί εστιών»  πάει περίπατο.

Το άλλο αρχαίο εκείνο : « περί βωμών» επίσης πάει περίπατο αφού η θρησκεία είναι ντεμοντέ και αντί-Ευρωπαϊκή σε μια Ευρώπη που δεν θέλει να ακούει για Χριστό.

Οι κυβερνήτες (ελληνόφωνη κυβέρνηση) της Ελλάδος είναι άΘεοι , οπότε η δύναμις της πίστης του λαού μας είναι εξασθενημένη πλέον και δεν θεωρείται in και ασφαλώς καθόλου αριστερή .

Ο άλλος ο τύπος είναι υπουργός παρακαλώ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κυβέρνησης και όταν του φέρνει κοντά του το ιερό των Ελλήνων ευαγγέλιο ο Αμβρόσιος ,αυτός κάνει σαν τον Κρίστοφερ Λι σε ταινία του κόμη Δράκουλα που όταν του έφερναν κοντά  τον Εσταυρωμένο Ιησού Χριστό μας αυτός έσκουζε.

Οι ήρωες του 21 ορκιζόταν στην θρησκεία , στον Χριστό , στην Παναγία, στην Αγία Τριάδα και αυτό το ξέρουν πάρα πολύ καλά οι τουρκομογγόλοι.
Το ίδιο και οι ήρωες του έπους του 1940 με τις πολλαπλές εμφανίσεις της Παναγίας μας στα πεδία των μαχών
Η Θρησκεία είναι μέγιστος πολλαπλασιαστής ισχύος ,αλλά αυτό που να το καταλάβουν τα αριστερά παιδιά .

Η οικογένεια χτυπιέται από παντού και με κάθε τρόπο .
Εξισώσονονται οι LGBT άκου εκεί Ελ Τζι Μπι Τι . Τι μασκαριλίκια είναι μωρέ αυτά;
Οι ανώμαλοι δηλαδή άντρες και γυναίκες  και μπορούν λέει να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά και και και και ….
Ρε σεις , τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και μάλιστα των μαύρων ομοφυλόφιλων ζευγαριών τα υπερασπίστηκε μετά μανίας ο Κίσινγκερ στην δεκαετία του 1970 διότι κατά τα λεγόμενα του ιδίου ήταν ο μόνος τρόπος να φρενάρουν την αύξηση του πληθυσμού των μαύρων στις ΗΠΑ.
Εμείς τι θέλουμε βρε παιδιά;
Να φρενάρουμε ποια ακριβώς αύξηση πληθυσμού;
Των ελαχίστων Ελληνόπουλων που γεννιούνται με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια να αφανιστούμε ;

Τέλος στα αφορολόγητα προνόμια των πολύτεκνων οικογενειών (μόνο για τις Ελληνικές και όχι για τις λαθραίως εισερχόμενες αφού δεν πληρώνουν δεκάρα τσακιστή)  , τέλος ή δραματική μείωση των επιδομάτων στις Ελληνικές (μόνο στις Ελληνικές και όχι στις λαθραίως εισερχόμενες) πολύτεκνες οικογένειες.

Πείνα και συσσίτια που ταπεινώνουν τον φτωχοποιημένο πλέον πρώην υπερήφανο Έλληνα κατά περίπου 30% του πληθυσμού.

Ανεργία άρα και ανέχεια και τρομερές στερήσεις σε πολύ μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας που παραπαίει στην κυριολεξία .

Μια παραπαίουσα Ελληνική κοινωνία που αυτοκτονεί ή ακόμα φτάνει στο σημείο  πατέρας να σκοτώνει τα παιδιά του ή  παιδιά να σκοτώνουν τους γονείς τους για λόγους που δεν δικαιολογούν ούτως η άλλως μια τέτοια αποτρόπαια πράξη.

Μια Ελληνική κοινωνία που λόγω του τεράστιου φορτίου που έχει στους ώμους της το έχει ρίξει στα ψυχοφάρμακα και έχει γεμίσει τα ψυχιατρεία με ασθενής.
Μια Ελληνική κοινωνία χωρίς ελπίδα.
Μια Ελληνική κοινωνία που δεν έχει πια περίθαλψη και πεθαίνουν τα μέλη της σε ράντσα και διαδρόμους νοσοκομείων λόγω έλλειψης βασικών  ιατρικών φροντίδων.
Μια Ελληνική κοινωνία που ξέρει ότι η κάθε μέρα που έρχεται είναι σίγουρα χειρότερη από εκείνη που φεύγει.
Μια τέτοια παραπαίουσα Ελληνική κοινωνία ξέρει ότι έχει να αντιμετωπίσει ο προαιώνιος εχθρός και γι’ αυτό έχει αποθρασυνθεί τα τελευταία χρόνια και πολύ περισσότερο τους τελευταίους μήνες.

Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα για τον σουλτάνο και για τις ορδές του.
Ο Έλληνας κατά μεγάλη πλειοψηφία παραμένει Χριστιανός Ορθόδοξος και θα παραμείνει  στους αιώνες των αιώνων.
Αυτοί που σήμερα κυβερνάνε (όπως και οι προηγούμενοι όλοι τους) είναι περαστικοί και κάποια στιγμή θα εξαφανιστούν έτσι ακριβώς όπως εμφανίστηκαν.
Οι Έλληνες στρατιώτες, ναύτες , αεροπόροι , είναι Ελληνόπουλα με ψυχή και θάρρος στην συντριπτική τους πλειοψηφία .
Οι Έλληνες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί είναι και αυτοί Έλληνες με ψυχή και θάρρος αδιαπραγμάτευτο.
Πολλοί ξένοι υποψήφιοι κατακτητές ανά τους αιώνες έσπασαν τα μούτρα τους πάνω στους βράχους των Ελληνικών Ενόπλων δυνάμεων.

Το 1922 αποδείξαμε στους μογγόλους συμμάχους μας τι εστί Ελληνικός στρατός.
Αν δεν μας πουλούσαν (όπως πάντοτε έκαναν) οι …..σύμμαχοι μας, σήμερα δεν θα υπήρχε πρόβλημα με την τουρκία αφού όλα τα παράλια της Μικράς Ασίας θα ήταν Ελληνικότατα.
Και μη μου πει κανείς ότι πάντα μας φταίνε οι άλλοι και……
Ναι! Μας πούλησαν όλοι τους .
Μας πούλησαν γιατί φοβήθηκαν τον Ελληνικό στρατό που πήγε στα Άγια χώματα της Μικράς Ασίας και παραλίγο να καταλάβει ολόκληρη την τουρκία.
Μας φοβήθηκε το μάτι τους.
Άλλωστε ο Μουσταφά Κεμάλ έδωσε στους Δυτικούς που μας πούλησαν ΓΗ και ΥΔΩΡ στην κυριολεξία.
Ο Κεμάλ έσφαξε καμπόσους μουφτίδες που δεν υπάκουαν στον δυτικότροπο τρόπο ζωής της νέας τότε τουρκιάς .
Το αλφάβητο των τούρκων ήταν Αραβικό, ο Κεμάλ τους το έκανε Λατινικό από την μια μέρα στην άλλη.
Όποιος άκουγε αμανάδες πήγαινε φυλακή με νόμο του Κεμάλ.



Ένα άλλο πρόσφατο ιστορικό παράδειγμα είναι εκείνο του  Μουσολίνι που έλεγε ότι εντός ολίγων ωρών θα βρισκόταν στην Αθήνα νικητής και έπινε το καφεδάκι του στην Ακρόπολη των Αθηνών.

Αντί να πιεί καφέ στην Αθήνα ο Μουσολίνι ήπιε χολή από τις ένδοξες Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και μάλιστα την χολή δεν την ήπιε καν σε Ελληνικό Ιερό έδαφος αλλά στο μιαρό έδαφος της συμμαχικής προς αυτόν φασιτο- ναζιστικής Αλβανίας.
Όλοι μας  ξέρουμε πως το 1974 αν δεν υπήρχε η κατάπαυση του πυρός στην Κύπρο και εκείνο το περίφημο περί αποστάσεων , σήμερα οι τουρκομογγόλοι θα κατείχαν μετά βίας το 5% του Κυπριακού εδάφους.

Όλοι μας ξέρουμε πως αν στην θέση του χέστη πρωθυπουργού των Ιμίων ήταν ένας σύγχρονος Μεταξάς , σήμερα τα προβλήματα με τους μογγόλους δεν θα υπήρχαν αφού σαν αρχή (γιατί θα υπήρχε και τρομερή νικηφόρος για την Ελλάδα συνέχεια) ο στόλος τους θα ήταν στον πάτο του Αιγαίου και όχι στον αφρό που είναι σήμερα.

Εμείς οι Έλληνες Ταγίπ έχουμε τρέλα.
Μεγάλη τρέλα που δεν την έχει κανένας άλλος λαός σε όλον τον κόσμο.
Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί μέχρι που μπορεί να φτάσει η τρέλα μας.
Με το άχτι που έχει ο Έλληνας  μόλις νιώσει ότι μπορεί  να εκδικηθεί έναν τρελό που δεν σέβεται τον πόνο του και τις δυσκολίες που περνάει, έναν τρελό νεόπλουτο που τον έχει πρήξει εδώ και χρόνια με την υπεροψία του, έναν τρελό που περιμένει να πέσει σαν ώριμο φρούτο από την φτώχεια η πατρίδα μας, τότε θα καταλάβεις τι θα πει Ελληνική τρέλα του 1821 του 1940 του 1974.

Δεν υπάρχουν σχόλια: