Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Χιλιάδες Φαληριώτες ενάντια στο αντίχριστο άγαλμα - Ισχυρή κινητοποίηση μετά την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής!

Χιλιάδες δημοτών του Παλαιού Φαλήρου, κυρίως μέσω της Εκκλησίας, έχουν ήδη υπογράψει προκειμένου να απομακρυνθεί το ακαλαίσθητο και αντίχριστο αίσχος που έχει στήσει ο Δήμαρχος της πόλης στην παραλιακή.


Μπορεί ο «καλλιτέχνης» και οι διάφοροι «προοδευτικοί» να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τον Τάλω, τον χάλκινο προστάτη της Κρήτης, και να προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις αντιδράσεις ταυτίζοντάς τες με διάφορες φαιδρές συνωμοσιολογίες, όμως η πραγματικότητα είναι ότι το απρόσωπο αυτό έκτρωμα παραπέμπει ευθέως σε δαιμονικές φιγούρες.

Το θέμα πρώτη το ανέδειξε η Χρυσή Αυγή σε όλα τα επίπεδα. 

Σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, η δημοτική παράταξη «Ελληνική Αυγή για το Παλαιό Φάληρο» ήδη από τις 12 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά την τοποθέτηση του αγάλματος, έθεσε πρώτη το ζήτημα σε υψηλούς τόνους ρωτώντας τον Δήμαρχος αν είναι ο Αρχιερέας του Σατανά.

Στην βουλή το θέμα ήρθε με ερώτηση του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου προς τον Υπουργό Εσωτερικών, ρωτώντας τον για καίρια ζητήματα, όπως η παράβαση καθήκοντος στην οποία προέβη ο Δήμαρχος, τοποθετώντας αυτό το άγαλμα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου και των αρμοδίων αυτοδιοικητικών επιτροπών.

Οι ερωτήσεις και οι παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής, βεβαίως, παραμένουν αναπάντητες από το καθεστώς, τόσο σε κοινοβουλευτικό, αλλά και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, δεν παραμένουν όμως αναπάντητες από τον Ελληνικό Λαό που συντάσσεται πλήρως με τις τοποθετήσεις αυτές για να φύγει το αντίχριστο αυτό άγαλμα, που αν δεν είναι κάποια δαιμονική αναπαράσταση τότε θυμίζει… ερωτικό βοήθημα.




www.xryshaygh.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ.
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΛΩΤΣΕΣ, ΑΜΑΝ ΠΙΑ....
ΞΕΡΙΖΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΑΚΙ