Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΟΙΟN ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ…ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;;;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ανοίγεις το χαζοκούτι και βλέπεις παντού Ριχάρδο! Η Ελλάδα του σήμερα είναι η Ελλάδα του Ριχάρδο!


Μια από τις πιο σοβαρές παρενέργειες της μνημονιακής κατοχής της χώρας μας, προς δόξα του πολιτικού μας συστήματος, είναι και η ραγδαία άνθηση των τελευταίων ετών των τοκογλυφικών ενεχυροδανειστήριων.

 Θα μου πείτε έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις κατοχές τράπεζες, που εκτός των άλλων δεν σου δίνουν τα ίδια τα δικά σου λεφτά ;



 
Στην σημερινή Ελλάδα ο εβραϊκής καταγωγής καινούργιος Σάιλοκ, έχει γεμίσει όλη την χώρα με τα ενεχυροδανειστήρια του που διαφημίζονται καθημερινά από τα τηλεοπτικά κανάλια, ως τον θρίαμβο της νεοελληνικής κατάντιας.

 Ο ίδιος είχε συλληφθεί το 2014 για κάποιο οικονομικό σκάνδαλο, όπως και ο ομόφυλος τους Ρέστης. 


Μεγάλη η παράδοση των αργυραμοιβών.

Χρυσαφικά, οικογενειακά πολύτιμα κειμήλια, δαχτυλίδια από πρόγονους, ακόμα και βέρες και χρυσά δόντια, όλα στον βωμό του Ριχάρδο, στον βωμό της σημερινής Ελλάδας.


Και υστέρα θα μιλήσουμε για εθνική αξιοπρέπεια, για εθνική κυριαρχία. Υστέρα θα μιλήσουμε για την διεκδίκηση της ΑΟΖ και για τα τεράστια ενεργειακά μας κοιτάσματα.

Ας κοιταχτούμε καλυτέρα στον καθρέπτη και αφού βγάλουμε τις τσίμπλες μας και δούμε ποιοι μας κυβερνούν, ποιοι μας έχουν καταστρέψει και μας έχουν ρίξει στα δόντια του κάθε Ριχάρδο, τότε ίσως ο κάθε Ριχάρδος να μείνει χωρίς δουλειά.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: