Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ -Τσάμηδες: "Δεν υπάρχουν Έλληνες στην Χιμάρα!"

PDIU και Νέοι πατριώτες καταδικάζουν το περιστατικό με την αλβανική σημαία στην Χιμάρα και υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει Ελληνική Μειονότητα στην περιοχή!


Μάλλιστα το aftonomi.gr αναρωτιέται αν θα αντιδράσει άραγε ο δήμαρχος Χιμάρας, Γκέργκι Γκόρος;

«Το κόμμα των τσάμηδων PDIU καθώς και η Λέσχη “Νέοι Πατριώτες”, καταδικάζουν το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Χιμάρα, όπου ένα άτομο έδιωξε κλοτσηδόν τους αλβανούς ενοικιαστές από το σπίτι του γιατί είχαν υψώσει στο παράθυρο του σπιτιού τους την αλβανική σημαία», αναφέρει σχετική ανακοίνωση των Τσάμηδων.

«Αυτό το σοβαρό συμβάν λαμβάνει χώρα μόλις λίγες ημέρες πριν από την 100ή επέτειο της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας», τονίζουν στην ανακοίνωσή τους.


«Την ώρα που ολόκληρη η περιοχή από την Μιτρόβιτσα και μέχρι την Κονίσπολη (τσάμικο αλβανοχώρι) έχει σκεπαστεί με την ερυθρόμαυρη σημαία, ορισμένα άτομα προσπαθούν να υπονομεύσουν και να καταστρέψουν την εθνική σημαία της Αλβανίας», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Είναι δικαίωμα του κάθε ατόμου να κυματίζει την εθνική σημαία, πόσο μάλλον στην επικράτεια του κράτους του, και ακόμα χειρότερα σε εκείνες τις περιοχές όπου δεν υπάρχει μειονότητα κάποιου άλλου κράτους», τονίζουν στην προκλητική ανακοίνωσή τους οι Τσάμηδες υποστηρίζοντας με λίγα λόγια πως δεν υπάρχουν Έλληνες στην Χιμάρα.

«Το PDIU και η Λέσχη “Νέοι Πατριώτες” εκφράζουν την πεποίθηση ότι αυτά τα συγκεκριμένα άτομα δεν μπορούν να επηρεάσουν το μεγαλείο των εορτασμών της 100ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας.

Η Χιμάρα και όλες οι άλλες πόλεις της Αλβανίας, τους αξίζει να ντυθούν στα ερυθρόμαυρα την παραμονή της πιο σημαντικής ημέρας για το αλβανικό έθνος» καταλήγει η ανακοίνωση των Τσάμηδων.

Βλέπουμε ότι οι Τσάμηδες χρησιμεύουν σαν εμπροσθοφυλακή του αλβανικού κράτους για να λύσουν το θέμα των Βορειοηπειρωτών, με την τακτική της "ανυπαρξίας". 

"Δεν υπάρχετε, νομίζετε ότι υπάρχετε, πρέπει να σας δει γιατρός", έτσι μέσω των τσάμηδων "πουλάνε τρελίτσα". 

Για το ΥΠΕΞ είπαμε κάνει τεράστιες προσπάθειες για να μην διαταράσσεται ο ύπνος του.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: