Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Το… Άβαταρ του Ερντογάν προεκλογικά στη Σμύρνη!

1
Ερντογάν 3D είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι οπαδοί του AKP, αφού ο Τούρκος πρωθυπουργός τους μίλησε ως άλλος… Τζεντάι μέσω ολογράμματος!


Η 3D παράσταση έλαβε χώρα στην Σμύρνη όπου ο Τούρκος πρωθυπουργός με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας απευθύνθηκε στο κοινό, με τρόπο τον οποίο βρίσκουμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

«Πηγαίνουμε προς τις εκλογές κάτω από την σκιά των επιθέσεων προδοτικών δικτύων.

Προτρέπω όλους του υποψηφίους μου για τις δημοτικές εκλογές να μην χάσουν άλλο χρόνο» προφανώς ασχολούμενοι με όλα αυτά τα… τετριμμένα, δήλωσε το Άβαταρ του Τούρκου πρωθυπουργού και τους άφησε όλους άφωνους με την ευρηματικότητα των «image makers»!


Το σόου δόθηκε με την ευκαιρία της παρουσίασης του κυβερνητικού δημοτικού άρχοντα για την πόλη της Σμύρνης. 

Να σημειωθεί ότι η πόλη αποτελεί ένα «κάστρο» των Ρεπουμπλικανών-Κεμαλικών και κατά συνέπεια, ενδεχόμενη νίκη του ΑΚΡ στην συγκεκριμένη περιφέρεια, είναι μεγάλης συμβολικής, αλλά και πολιτικής σημασίας.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι στην Ινδία έχει χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη τεχνική… Τζεντάι με μεγάλη επιτυχία. 

Είναι προφανές, ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός στην προσπάθεια να εντυπωσιάσει με την εικόνα και να αποφύγει παράλληλα τους σκοπέλους της πραγματικότητας, έχει αρχίσει να κινείται και στη σφαίρα της εικονικής πραγματικότητας…

Σε κάθε περίπτωση η ιδέα είναι εντυπωσιακή, και αναμένουμε με αγωνία τον πρώτο Έλληνας υποψήφιο ο οποίος θα τη μιμηθεί, ώστε να γελάσουμε με την καρδιά μας για την αντιγραφή.
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: