Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Πτήση Αρχηγού ΓΕΑ με F-16 Block 50 της 341 Μοίρας

2013-01-21_episk_agea_111pm_06
Ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Ευ. Τουρνάς με υπόλογο της 341 Μοίρας στο διθέσιο F-16 Block 50.


Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, επισκέφθηκε χθες την 111 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου, όπου ενημερώθηκε για θέματα της Μονάδας, συνομίλησε με το προσωπικό της και πραγματοποίησε πτήση με αεροσκάφος F-16D Block 50 της 341 Μοίρας. 

Σήμερα, ο Α/ΓΕΑ συναντήθηκε στο γραφείο του, με τον απερχόμενο Αεροπορικό Ακόλουθο των ΗΠΑ, Colonel Michael C. Sneeder, τον οποίο και ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του ενώ παράλληλα, συνεχάρη το νέο Α/Α, Colonel Adam B. Kavlick για την ανάληψη των καθηκόντων του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Sneeder έχει υπηρετήσει στο παρελθόν σε διάφορες Special Tactics Squadrons αλλά και ως επιτελής στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας (HQ USAF Special Operations Command) και θεωρείται ο ιθύνων νους των συχνών Ελληνο-αμερικανικών συνεκπαιδεύσεων, μεταξύ άλλων και της πρόσφατης «Cascade Gambit», έχοντας διαπιστώσει το υψηλό επίπεδο του προσωπικού της Διακλαδικής Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ).




Άφιξη του Α/ΓΕΑ με ελικόπτερο Bell-212 στην 111 Πτέρυγα Μάχης με ελΆφιξη του Α/ΓΕΑ με ελικόπτερο Bell-212 στην 111 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου όπου τον υποδέχθηκαν ο Α/TA και ο Δκτης της Πτέρυγας.
Για λόγους ασφάλειας πληροφοριών έχει αλλοιωθεί ο χάρτης Για λόγους ασφάλειας πληροφοριών έχει αλλοιωθεί ο χάρτης της φωτογραφίας.
Ο Αρχηγός πάντα μάχιμος.Ο Αρχηγός πάντα μάχιμος!
δΜετά την ολοκλήρωση της πτήσης πάνω από το Αιγαίο.
δΟ Α/ΓΕΑ με προσωπικό της 341 Μοίρας.
 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, συναντήθηκε στο γραφείο του, με τον απερχόμενο Αεροπορικό Ακόλουθο (Α/Α) των ΗΠΑ, Colonel Michael C. Sneeder.Ο Αρχηγός ΓΕΑ με τον απερχόμενο Αεροπορικό Ακόλουθο των ΗΠΑ, Colonel Michael C. Sneeder.
strategyreports.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: