Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ευτυχώς που κάποιοι ακόμη αγρυπνούν και κυνηγούν τα Οπλισμένα F-16 των Τούρκων !

ki-650X488jpg
Τελικά κάποιοι ακόμη και αν δεν έχουν χρόνο να πάνε στα ΑΤΜ να βγάλουν τα 60 ευρώ ,που μας νομίζουν οτι μας κάνουν χάρη και μας τα δίνουν οι Κυβερνώντες λές και πρόκειται για δικά τους χρήματα και όχι τον κόπο του Ελληνικού Λαού ,ευτυχώς αγρυπνούν και δεν αφήνουν τον Τούρκο να κάνει το σχεδιασμένο παιχνίδι πολέμου στην εσχατιά του Αιγαίου!


Σήμερα ένας σχηματισμός Τούρκικος αποτελούμενος απο 6 μαχητικά τα δύο οπλισμένα όλα F-16 να μπαίνουν στο Ελληνικό FIR με την  απογείωση στο ίδιο καθημερινό  σχεδιασμένο από το Τούρκικο Κέντρο επιχειρήσεων με σκοπό άγνωστο τουλάχιστον σε εμάς αλλά γνωστό στους γνωρίζοντες !

Τα ελληνικά μαχητικά της Λήμνου απογειώθηκαν αμέσως και έφτασαν στην περιοχή για να αναχαιτίσουν τα Τούρκικα …
Τα τέσσερα Τούρκικα που από ότι φάνηκε εκτελούσαν πολεμική πτήση εκπαιδεύσεως ,έστριψαν και αποχώρησαν από την περιοχή ενώ τα το Ζεύγος των Τούρκικων που ήταν και  οπλισμένα ,προφανών κατόπιν εντολής αρνήθηκαν και επακολούθησε εμπλοκή !

Η Πρώτη εμπλοκή σημειώθηκε στο φεύγα των Τούρκικων μαχητικών την 16:15  …Αλλά είχαμε και την επιστροφή των τούρκικων την 16|:26  αφού οι Οπλισμένοι οι Τούρκοι επιχείρησαν αναστροφή !

Τα Ελληνικά F-16 που δεν χαρίζουν κάστανα πήραν την ουρά των Τούρκων και τους κυνήγησαν εκτός της Περιοχής
…Για πόσο ακόμα κανείς δεν ξέρει !

Εξάλλου τίποτα πλέον δεν μας πείθει οτι είναι συνηθισμένες ασκήσεις και όχι χρονομέτρηση των αντιδράσεων των Ελληνικών μαχητικών και την ετοιμότητα της Ελληνικής Αντίδρασης του ΑΤΑ!
Ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε τους Χειριστές μας  να αναχαιτίζουν τα Τούρκικα και όχι να στέκονται στην ουρά των ΑΤΜ…Τρομάρα μας !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015


ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :    1 (6 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     -
 
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     6
 
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :     2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     1
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :      6
 
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :      2
ΠΕΡΙΟΧΗ               :  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΚΡΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: