Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Μποϊκοτάζ στη Τζένιφερ Λόπεζ από τουρκικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Μεγαλώνει η οργή για την Τζένιφερ Λόπεζ που υπέκυψε στη πίεση των Ρωμιών και ακύρωσε τη συναυλία της στην KKTC(Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου).Οι τουρκικοί ραδιοσταθμοί αποφάσισαν ως αντίδραση έναντι της γνωστής τραγουδίστριας, να κάνουν μποϊκοτάζ. Μετά το Ράδιο5 και ο ΜέτροFM αποφάσισε να μην παίζει τα τραγούδια της Τζένιφερ Λόπεζ . Η ανακοίνωση του ΜέτροFM έχει ως εξής :
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ
Η Τζένιφερ Λόπεζ με επιθυμία της ακύρωσε συναυλία που ήταν να δώσει στα εγκαίνια ενός ξενοδοχείου στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, συναυλία η οποία διαφημιζόταν για καιρό και αναμενόταν με ενθουσιασμό στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου
Με την φράση της ανακοίνωσης της αμερικανίδας τραγουδίστριας στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο πως : ¨Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν στηρίζει εσκεμμένα κανένα κράτος που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα¨ έμμεσα κατηγορεί την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, ενώ μετά από την πίεση του Ελληνοκυπριακού τομέα και της Ελλάδας επανεξέτασε την απόφαση της, και ανακοίνωσε πως ακυρώνει την συναυλία της.
Μετά από αυτήν την ανακοίνωση τα τραγούδια της Τζένιφερ Λόπεζ βγήκαν από το πρόγραμμα των ραδιοσταθμών του ΜέτροFM που εκπέμπουν στην Τουρκία και στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου.
Η ΜέτροFM δεν στηρίζει εσκεμμένα κανέναν τραγουδιστή ή γκρουπ που κατηγορεί την Τουρκική Δημοκρατία ή την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου για ¨παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων¨.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: