Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο ανθελληνικός ρατσισμός


Εάν τα αιματηρά εγκλήματα είναι καταδικαστέα και επισύρουν, και δικαίως, τον αποτροπιασμό των πολιτισμένων ανθρώπων, τα αναίμακτα εγκλήματα, τα ηθικά εγκλήματα, που κατασπιλώνουν και καταδικάζουν χωρίς δίκη πρόσωπα και ομάδες, κοινωνίες και λαούς, και βεβηλώνουν την ιστορία με ψεύδη και διαστρεβλώσεις, είναι χειρότερα και φρικτότερα των αιματοστάλακτων κακουργημάτων. 

Υπάγονται στην κατηγορία των εγκλημάτων της μαύρης προπαγάνδας που γεννούν το πολιτικό, συνήθως, πάθος και τον ασυγκράτητο φανατισμό του αναίτιου ρατσισμού, που υπερβαίνει την αδελφομαχία και κατατάσσεται στα εγκλήματα καθοσιώσεως, στα εγκλήματα εσχάτης προδοσίας.

Δυστυχώς, η ελληνική κοινωνία της πατρίδας μας είναι θύμα παρόμοιων εγκλημάτων, τόσο από την ασύδοτη προπαγάνδα του Τούρκου κατακτητή και των οργάνων του, όσο και από τα θλιβερά στοιχεία του διατεταγμένου ανθελληνικού ρατσισμού, που οργιάζει αποχαλινωμένος σε ατμόσφαιρα εκτραχηλισμού και από τα βήματα της δημαγωγίας και από τη δημόσια έκφραση. 

Τεκμήριο και η μονομέρεια της αντίκρισης των δραματικών γεγονότων του 1963-64, αλλά και προηγουμένως, του 1955-59, όταν η αιματοχυσία και οι καταστροφές καλύπτονταν από την κρατική τρομοκρατία των Άγγλων.

Όταν το άτιμο, κατευθυνόμενο προπαγανδιστικό ψεύδος, καταδίκαζε αδίκαστο τον κυπριακό Ελληνισμό για στυγερά εγκλήματα που διέπραττε η τρομοκρατία της Άγκυρας. 

Και αν χρειαστεί, τα αποδεικτικά στοιχεία είναι κραυγαλέα επί δεκαετίες και τα νεκροταφεία φωνάζουν την αλήθεια. 

Η ίδια συκοφαντική τακτική κατευθυνόμενου ανθελληνικού ρατσισμού, υποχθόνια αλλά και αδιάντροπα δημόσια, οργιάζει από καιρό, με αφορμή αποκαλυπτόμενους τάφους αγνοουμένων επί δεκαετίες.

Η διατεταγμένη μαύρη προπαγάνδα επιχειρεί αδιαμαρτύρητα ενοχοποίηση των Ελλήνων, για όλα τα απάνθρωπα κακουργήματα που στιγμάτισαν ταραγμένες περιόδους της νεότερης ιστορίας μας. 

Και τα μεν εγκλήματα είναι καταδικαστέα από κάθε πολιτισμένη κοινωνία, όποιοι κι αν ήταν οι δράστες, όποια κι αν ήταν η φυλετική τους προέλευση, που με τις ειδεχθείς πράξεις τους ατίμαζαν. Αλλά ατιμία επισύρει και η ρατσιστική, μονομερής επίρριψη ευθυνών. 

Και ενώπιον παρομοίου ηθικού εγκλήματος ευρισκόμεθα επί δεκαετίες, από εντεταλμένους ή αυτόκλητους παραεισαγγελείς που αυθαίρετα κατηγορούν, ενοχοποιούν και καταδικάζουν τους Έλληνες, για όσα βύθισαν την πατρίδα στο πένθος και την απελπισία. Δεν ιχνηλατούν τα γεγονότα. 

Δεν φωτίζουν ερευνητικά τις άνομες κακουργίες. Η ρατσιστική μονομέρεια αθωώνει τους μεν και καταδικάζει τους δε. Δεν αναζητεί αιτίες, δεν επισημαίνει αφορμές. 

Ηχηρό παράδειγμα η αποκάλυψη τάφου Τουρκοκυπρίων στην Πάφο. Η μαύρη προπαγάνδα οργιάζει ενοχοποιώντας Έλληνες, αλλά δεν ερευνά τα αίτια που οδήγησαν στο έγκλημα. 

Δεν νοιάζεται για την πρόκληση που προκάλεσε, ενδεχομένως, εκδικητική αντίδραση. Και αδιαφορεί για τη συρροή των δολοφονιών που προηγήθηκαν και στην Πάφο.

Και αποκρύπτει τη μαζική δολοφονία 7 αθώων Ελλήνων, τον τραυματισμό 34 και τη σύλληψη 350 ομήρων στην αγορά της Πάφου, στις 7 Μαρτίου 1964. Παρακάμπτει τα αδιάψευστα τεκμήρια της προπαρασκευής της σφαγής από τα όργανα της Τουρκίας, που εξόπλιζε και φανάτιζε την τρομοκρατία για την εξόντωση του κόσμου. 

Αυτά είναι συντριπτικά τεκμήρια και επιχειρήματα, που αποκαλύπτουν το παρατεινόμενο όργιο του ανθελληνικού ρατσιστικού φανατισμού. 

Και δεν δικαιολογούνται τα όργανα που μετατρέπονται σε οχετούς δυσφήμησης και ιστορικών λιβέλων κατά της κοινωνίας μας, να μετέχουν αβασάνιστα στο συντελούμενο έγκλημα καθοσιώσεως… 

Σε ελεύθερα καθεστώτα όλοι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να αναλύουν και να κρίνουν. Αλλά έχουν υποχρέωση να βλέπουν και να ομολογούν όλη την αλήθεια. Είναι αναντίρρητο θέμα εντιμότητας και ανθρωπιάς.
sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια: