Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ !

Τ/Κ Ιστοσελίδα www.kibrissondakika.com   2-3-2011
Για συλλαλητήριο μιλούσαν, την μάνα πατρίδα έβρισαν

Κάποια από τα πανό που ανοίχτηκαν κατά το συλλαλητήριο κοινοτικής ύπαρξης, προκάλεσαν λογομαχίες ανάμεσα στα μέλη των συνδικάτων και των συλλόγων που στήριζαν τη διαμαρτυρία. 

Και ενώ είχε ανακοινωθεί πως στόχος του συλλαλητηρίου ήταν η διαμαρτυρία ενάντια στα οικονομικά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση του UBP, κάποια από τα πανό που ανοίχτηκαν έδειχναν εχθρότητα προς την μάνα πατρίδα Τουρκία.



Μερικά από τα πανό που ανοίχτηκαν έγραφαν ¨Άγκυρα δεν θέλουμε ούτε τα λεφτάσου, ούτε τα πακέτα σου, ούτε τους υπαλλήλους σου¨, ¨Ο στόχος σαφής, 100% αφομοίωση¨ και το ¨Σωθήκαμε ; Αϊ σικτίρ¨. 

Οι διαδηλωτές που κρατούσαν αυτά τα πανό φώναξαν και συνθήματα ενάντια στον τουρκικό στρατό που διατηρεί την ειρήνη και την γαλήνη στο νησί, προκαλώντας έτσι την κριτική από άλλους διαδηλωτές.

Μερικά από τα σλόγκαν που ακούστηκαν και τα πανό που ανοίχτηκαν στο συλλαλητήριο που στόχευε στην διαμαρτυρία ενάντια στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα που τροφοδοτούσε εχθρότητα απέναντι στην Τουρκία.





http://tourkikanea.gr/2011/03/03/ktos-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια: