Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Βαρύς οπλισμός-μυστήριο στο βυθό της Βάρκιζας!


Βαρύς οπλισμός-μυστήριο στο βυθό της Βάρκιζας!
Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Βάρκιζας, πριν από δέκα ημέρες, τυχαία από έναν ερασιτέχνη δύτη, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.


Το γεγονός δεν δημοσιοποιήθηκε από την αστυνομία, αν και από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται, ότι είναι υπόθεση του κοινού ποινικού δικαίου και όχι τρομοκρατίας.


 «Ξεφορτώθηκαν» Καλάσνικοφ και πιστόλια
Μέσα στην θάλασσα σε κοντινή απόσταση από την στεριά, βρέθηκαν τρία σκουριασμένακαλάσνικοφ με δώδεκα γεμιστήρες, ένα πιστόλι τύπου makarov των 9 mm, δύο πιστόλια τύπου beretta των 7,65 mm, τρία 45αρια πιστόλια browning, τρεις ξιφολόγχες και περίπου 300 σφαίρες.

Ο οπλισμός μεταφέρθηκε και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου ακόμη δεν έχει βγει το αποτέλεσμα της βαλλιστικής εξέτασης για να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθείσε εγκληματικές ενέργειες ή είναι "καθαρά".

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο, κακοποιοί να πέταξαν τα όπλα στην θάλασσα για να τα "ξεφορτωθούν" και ταυτόχρονα να εξαφανίσουν τα ίχνη τους...

 Αντιτρομοκρατική:
«Δεν είναι δική μας υπόθεση»   
 Όπως λένε "πηγές" από το υπουργείο προστασίας του πολίτη, η αντιτρομοκρατική δεν έχει αναλάβει την υπόθεση, αν και ενημερώνεται για την εξέλιξη της...

Η έρευνα της υπόθεσης σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. διεξάγεται από την υποδιεύθυνση οργανωμένου εγκλήματος της ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: