Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αήθης επίθεση Βαλλιανάτου στην Κανέλλη!


Μία άνευ προηγουμένου επίθεση δέχθηκε η Λιάνα Κανέλλη από τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, επικεφαλής της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και εκπρόσωπο του Κινήματος των ομοφυλοφίλων από τον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FΜ.


Είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βαλλιανάτος:

Με την Ντόρα Μπακογιάννη θα συνεργαστούμε και στο μέλλον.

Εγώ ήμουν υπέρ της συνεργασίας, διαφωνώ πιο πολύ απ’ όλους τους συντρόφους μου με αυτήν, θα ήθελα να συνεργαστούμε και θα συνεργαστούμε αλλά δε θα σκεφτόμουν ποτέ να είναι σημαία αυτής της συνεργασίας.

Συγκινούμαι με τους ανθρώπους που κάνουν αυτοκριτική και λένε ότι έκαναν λάθη, θεωρώ ότι οι θέσεις τώρα είναι σωστές αλλά για σημαία σε αυτή την παράταξη προτιμώ τον Στέφανο Μάνο.

Με την κυρία Κανέλλη έχω πει, επειδή εκείνη θέλησε παλαιότερα στην εκπομπή της «Ψηλά τα χέρια» να πει ότι είναι λεσβία, να θυμίσω ότι τόσα χρόνια στο κοινοβούλιο είναι με ένα κόμμα που λέει τα χειρότερα μαζί με τους φασίστες για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες, και η ίδια ενώ όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει, δεν έχει ανοίξει ποτέ το στοματάκι της για να βοηθήσει αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που γνωρίζει πολύ καλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: