Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΙΜΙΑ, 16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ - ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ

http://www.elkeda.gr/images/stories/imia_at.jpg
Υπερφυσικά γεγονότα συμβαίνουν στην Ελλάδα! 


Και θεωρίες συνωμοσίας, ειδικά το περίφημο που αναπαράγεται στην Αθήνα περί δολοφονίας των κομμάντος μας που πήραν τα Kardak (σ.σ. ο Τούρκος αρθρογράφος εννοεί τα Ίμια).

Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Vatan'', δημοσιογράφοι όπως ο Χαρδαβέλλας δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψη, ακόμη και από ελληνικές δημοσιογραφικές πηγές. 

Οι αποκαλύψεις στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, για δολοφονία των κομμάντος μας, έγιναν δεκτές στην Άγκυρα με σαρκαστικά χαμόγελα.

Διότι, σε αντίθεση με τον ισχυρισμό του Έλληνα δημοσιογράφου Κ. Χαρδαβέλλα, η τουρκική ομάδα που συμμετείχε στην επιχείρηση των Ιμίων είναι ακόμα ζωντανή και υγιής.

Στρατιωτικές πηγές στην Άγκυρα, λένε πως τέτοιοι ανυπόστατοι ισχυρισμοί Ελλήνων δημοσιογράφων δημιουργούνται από τη συντριβή που νιώθουν, λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, όπου υπάρχει προφανώς ανάγκη για να ακούγονται τέτοιες ηρωικές ιστορίες.

Δεκαεπτά ημέρες μετά την επέμβαση στα Ίμια, στις 16 Φλεβάρη 1996 Ίμια, κατά τη διάρκεια άσκησης, Τούρκοι κομμάντος φονεύθηκαν σε πτώση ελικοπτέρου S-70A Black Hawk.

Ο ελληνικός τύπος εκείνη την εποχή είδε δήθεν σαμποτάζ από πράκτορες της ΕΥΠ. 

Όταν δύο κομμάντος των Ιμίων σκοτώθηκαν σε διαφορετικά τροχαία με δυό μέρες διαφορά, μόνο μερικές τοπικές εφημερίδες το ανέφεραν, το κακό ήταν σύμπτωση.

Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του ελληνικού τύπου, όλοι οι στρατιώτες που ενεπλάκησαν στην επιχείρηση των Ιμίων αποδείχθηκε ότι ήταν ζωντανοί.

Δύο συνελήφθησαν στη διάρκεια της σύλληψης υπόπτων στην υπόθεση ''Βαριοπούλα''. 

Οι υπόλοιποι 10 υπαξιωματικοί, συνεχίζουν το έργο τους σε διαφορετικές περιοχές.

Όσο για τον Χαρδαβέλλα, είναι απλώς ένας φανατικός εθνικιστής, αμφιβόλου ψυχικής υγείας, δεν θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη μόνο και μόνο επειδή δημοσιογραφικά είναι ένα πρόσωπο γνωστό.

Μια φορά κι έναν καιρό, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι η καταγωγή του πρωθυπουργού Ταίπ Ερντογάν είναι ελληνική.

(Τα παραπάνω είναι αποσπάσματα από την ιστοσελίδα ''Κοphaber news''. 

To ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. δεν λαμβάνει θέση στα της τύχης των Τούρκων που ενεπλάκησαν στα Ίμια και ο καθένας, φυσικά και οι ίδιοι οι Τούρκοι, μπορούν να υποστηρίζουν ότι θέλουν. 

Περιοριζόμαστε να καταθέσουμε την κοινή -και πιστεύουμε τεκμηριωμένη- άποψη των αναλυτών του Ιδρύματός μας, ότι δηλαδή αν ο Λυμπέρης και προεκτατικά οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις χτυπούσαν εκείνο το βράδυ, ο τουρκικός επεκτατισμός θα είχε σπάσει τα μούτρα του και θα είχε συμμαζευτεί για πολλά χρόνια.

Τίποτε λιγότερο...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: