Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Π.Παναγιωτόπουλος: "'Οχι στην αχρήστευση των 214"



Μετά από παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου φαίνεται ότι το σωματείο των εργαζομένων ΤΡΙΑΙΝΑ που ελέγχεται από το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ θα ανακαλέσει την απόφασή του και θα συνεχιστεί κανονικά η φόρτιση των μπαταριών προκειμένου να αποφευχθεί η αχρήστευση των υποβρυχίων.


Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά χθες με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο και ζήτησε την παρέμβασή του προς το Προεδρείο του σωματείου και φαίνεται ότι το πρόβλημα βαίνει προς επίλυση.

Τουλάχιστον ο υπουργος αντιλήφθηκε άμεσα την έκταση του θέματος που έφερε στην δημοσιότητα το defencener.gr και πάνω απ'όλα επενέβη με τον κατάλληλο - αλλά και θεσμικά συνάμα - τρόπο.

Είναι δεδομένο, όπως έχει κατανοήσει ορθώς ο υπουργός, ότι η διακοπή των εργασιών αυτών θα οδηγήσει στην αχρήστευση των υποβρυχίων, για τα οποία ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει πάνω από 2 δισ. ευρώ. 

Στο μεταξύ ετοιμάζεται το σχέδιο νόμου που θα ακυρώσει τον προηγούμενο νόμο Βενιζέλου και ελπίζεται ότι θα λύσει τον "γόρδιο δεσμό" των ΕΝΑΕ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: