Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

H πολυπολιτισμικότητα σκοτώνει

24egkl
Ένας 26χρονος Γεωργιανός, ήταν ο δράστης της δολοφονίας της 69χρονης Αγγελικής Καρποδίνη, στην οικία της, στη Φιλοθέη. 


Ο τύπος αυτός, είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί και συνέχισε να εγκληματεί.

 Λίγες ημέρες πριν δολοφονήσει την άτυχη γυναίκα, είχε εισβάλλει σε οικία στην Ηλιούπολη και χτύπησε άσχημα τρία άτομα.

Επίσης, συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες στην Αττική μόνο, άλλοι τρεις ομοεθνείς του δολοφόνου για διαρρήξεις αποθηκών πολυκατοικιών στο Μαρούσι, ένας Μαροκινός για κλοπές στο μετρό, ένας Αλβανός για διαρρήξεις στο Ίλιον, δύο Ιρακινοί και μια Βουλγάρα που είχαν συστήσει σπείρα που κατασκεύαζε και προμήθευε με πλαστά έγγραφα αλλοδαπούς, ένας Βούλγαρος δραπέτης των Φυλακών Κασσάνδρας, τρεις Αφγανοί και δύο Ιρανοί για διακίνηση ναρκωτικών και πάει λέγοντας.

Ούτε μια μέρα…

Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να κοιτάξει κάποιος το αστυνομικό δελτίο και να μη δει σοβαρά εγκλήματα από αλλοδαπούς. 

Το χειρότερο είναι ότι οι αρχές, ακόμα εθελοτυφλούν.

Και αυτό παρά το ότι η πολιτική ηγεσία, έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο και στο προσκήνιο πια δεν υπάρχουν οι ΓΑΠ, Χρυσοχοΐδης και Οικονόμου (να μας πει για την γνωστή υπόθεση του Χιλιανού κακοποιού, γιατί εδώ στην «ΕΩ» δεν ξεχνάμε αυτή την άθλια μεθόδευση εκ μέρους της κυβέρνησης και των συνεργών της), που εισήγαγαν πολιτικές ενεργητικής στήριξης της πολιτισμικότητας.

Ποιος θα ξεχάσει ότι τον Νοέμβριο του 2009, από το βήμα της Βουλής, ο τότε πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο να υπερασπιστεί έναν Αφγανό σκληρό κακοποιό, υιοθετώντας τις κραυγές και τα ψέματα της άκρας αριστεράς και χρεώνοντας την δήθεν «δολοφονία» του αλλοδαπού (ο οποίος πέθανε από πνευμονικό οίδημα, λόγω χρήσης ναρκωτικών και αλκοόλ) στην ΕΛΑΣ (και αυτοί, απλά τον άκουγαν να τους ξεφτιλίζει, ως πειθήνιες ορντίναντσες), όταν ημέρες μετά αποδείχθηκε ότι ο κακοποιός αυτός είχε προσπαθήσει να βιάσει ένα 14χρονο αγόρι; 

Με αυτή τη λογική πορεύτηκε η χώρα επί δύο χρόνια...

Ρατσιστικές διακρίσεις κατά των Ελλήνων

Την ίδια περίοδο, ενεργοποιήθηκαν πολλές ανήθικες πολιτικές «θετικής διάκρισης» (positive discrimination) υπέρ των λαθρομεταναστών, οι οποίοι ζουν και εργάζονται εδώ και πληρώνονται «μαύρα» στις περισσότερες των περιπτώσεων, συμβάλλοντας έτσι στην καταβαράθρωση των ταμείων, 
δεν φορολογούνται και αποστέλλουν ότι κερδίζουν με εμβάσματα στο εξωτερικό, ενώ απολαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ όλων των προνοιών & υποδομών που φτιάχτηκαν από Έλληνες, για Έλληνες και πληρώνονται από τους Έλληνες: σχολεία, νοσοκομεία, παραδείγματος χάρη.

Οι μετανάστες δεν πληρώνουν τίποτα απολύτως, επιβαρύνοντας πολύ το σύστημα και μάλιστα σε περίοδο κρίσης. 

Την ίδια ώρα, οι Έλληνες ασθενείς δεν βρίσκουν κλίνες στα νοσοκομεία, καθώς αυτές έχουν καταληφθεί από αλλοδαπούς, οι Έλληνες εργαζόμενοι δεν βρίσκουν θέσεις για τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς και αναρωτιούνται:

πως είναι δυνατόν εκείνοι που φορολογούνται να μην τυγχάνουν πρόνοιας από την Πολιτεία και από την άλλη, οι λαθρομετανάστες, που δεν προσφέρουν τίποτα, δεν φορολογούνται και δεν έχουν υπηρετήσει τη χώρα, να βρίσκουν συνέχεια την πόρτα κλειστή;

Τα παράπονά τους, μπορούν να τα καταθέσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, στον κ. Καμίνη και στους όμοιούς τους. 

Για να μη μιλήσουμε για το παραεμπόριο, που έχει στην κυριολεξία διαλύσει την αγορά του κέντρου, κλείνοντας μαγαζιά και στέλνοντας και άλλους Έλληνες εργαζόμενους στην ανεργία και στην απόγνωση. 

Ώρα να προστατευτούν οι Έλληνες

Αλλά, είπαμε: επί δύο χρόνια, για τους αρμόδιους προείχε η καταπολέμηση του «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας». 

Ήρθε η ώρα, ιδιαίτερα μετά την άθλια αντιμετώπιση που επιφύλαξε η Πολιτεία (ΕΟΕ και ΣΕΓΑΣ) στην πρωταθλήτριά μας Βούλα Παπαχρήστου, να ξεκινήσουμε μια εκστρατεία για την καταπολέμηση του ρατσισμού κατά των Ελλήνων.

Να αντιληφθούμε επιτέλους ότι οι Έλληνες, έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στον τόπο τους και δεν γίνεται το κράτος και η αριστερόστροφοι και εθνομηδενιστικής αντίληψης μηχανισμοί του να τους αντιμετωπίζουν ως παρίες και ως πολίτες β’ κατηγορίας μέσα στην ίδια τους την πατρίδα. 

Δεν θα μας κάνει ο κάθε τιποτένιος διεθνιστής να κρυβόμαστε μέσα στα χώματά μας.

Πριν από καιρό, ένας αλλοδαπός μου είπε ότι δεν σκοπεύει να υποβάλει ποτέ τα χαρτιά του για την χορήγηση υπηκοότητας, για να μη χάσει... τα «δικαιώματά» του! 

Κι όμως! Βρήκαν εδώ την αγελάδα και την αρμέγουν!

Και αυτοί που πλήττονται απ’ όλα αυτά, κατηγορούνται για... «ρατσισμό»!

Όμως, έφτασε η ώρα της αντεπίθεσης. 

Ήδη, πολλοί έχουν αρχίσει να «ξανασκέφτονται» τη γελοία απόφαση της ανεκδιήγητης ΕΟΕ για την αποπομπή της Βούλας Παπαχρήστου από την Ολυμπιακή μας αποστολή, η οποία δημιούργησε πολύ κακό κλίμα στη χώρα και πολλές αντιδράσεις. 

Πολλοί ήταν οι Έλληνες που αισθάνθηκαν ταπεινωμένοι από την απόφαση. Και αυτό, δεν έχει δικαίωμα ΚΑΝΕΙΣ να μας το κάνει.

Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: