Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Θαύμα! Ελληνική απάντηση στις εκκλήσεις Κύπρου και Ισραήλ…

«Θαύμα, θαύμα» θα αναφωνούσαν κάποιοι εάν βρισκόμασταν στον Μεσαίωνα…
Τι εννοούμε; 


Ότι ο Κύπριος υπουργός εμπορίου και βιομηχανίας, Νεοκλής Συλικιώτης, δήλωσε πως έλαβε θετική απάντηση από τον Ελλαδίτη ομόλογό του, Ευάγγελο Λιβιεράτο, αναφορικά με τη συνάντηση των δύο υπουργών με τον Ισραηλινό ομόλογό τους Δρ. Ούζι Λαντάου στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως γράψαμε και εχθές θα ήμασταν πολύ ευτυχείς να ενημερώσουμε του φίλους μας πως η τριμερής συνάντηση για τη δημιουργία μίας «ενεργειακής Τρόικα», όπως έχει χαρακτηριστεί η τριπλέτα 
Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ από γνωρίζοντες και επαγγελματίες του χώρου, πρόκειται να σχηματιστεί πολύ σύντομα. 

Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις του Κύπριου υπουργού, η συνάντηση για τη συζήτηση αναφορικά με τη σύσταση ομάδας εργασίας «η οποία θα εξετάσει τη δημιουργία κοινών υποδομών για ηλεκτρική σύνδεση των τριών χωρών» επίκειται.

Από τη πλευρά μας να υπογραμμίσουμε για ακόμα μία φορά πως αναμένουμε πλέον από τους πολιτικούς ταγούς του τόπου μας να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, αλλιώς η εφήμερη παρουσία τους από τους υπουργικούς θώκους θα γραφτεί στην Ιστορία με τα πιο μελανά γράμματα.

Η κρίση δεν αναδεικνύει μόνο τα προβλήματα, αλλά και τους πολιτικούς άνδρες και τις γυναίκες που μπορούν να τα αντιμετωπίσουν, βγάζοντας την Ελλάδα από το τέλμα…
www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: