Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Επιασε και Πάρο ο Γιώργος (tours)!

Ακάθεκτος (και αμετανόητος) συνεχίζει τις διακοπές του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που έχει οργώσει από τον Μάιο έως σήμερα σχεδόν όλα τα νησιά.


Ενώ λοιπόν ορισμένοι νόμιζαν, αφελώς, ότι με την παραμονή του στο Κολυμπάρι των Χανίων, όπου διέμεινε σε πολυτελές συγκρότημα όπως αποκάλυψε η «δημοκρατία», θα έγραφε τον επίλογο των φετινών διακοπών του, χθες, πιο... μελαψός από ποτέ -έπειτα από τέσσερις μήνες ηλιοθεραπείας-, εμφανίστηκε μετά της συζύγου του Αντας στην Πάρο.

Την παρουσία του στο νησί των Κυκλάδων γνωστοποίησε μάλιστα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κυκλοφορώντας στο Διαδίκτυο φωτογραφία από την άφιξή του εκεί, με το σκωπτικό σχόλιο «επειδή τον χάσατε και ανησυχείτε, πριν από λίγο έφτασε στην Πάρο», 


Ενδεικτικά των «συναισθημάτων» που γέννησε η είδηση ήταν τα σχόλια των χρηστών του facebook. Οσα -λίγα- δεν είναι υβριστικά αναφέρονται είτε στο... ποδήλατό του και στις... νεροτσουλήθρες, τις οποίες αναρωτιούνται αν έχει η Πάρος, είτε στις μακροχρόνιες διακοπές του.

Ενας χρήστης μάλιστα υποστηρίζει ότι «αγόρασε και έκτισε σπίτι στην Αγκάλη της Χρυσής Ακτής, βίλα με πισίνα, μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα», κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται, ενώ άλλες πληροφορίες τον ήθελαν ανοιχτά του νησιού με σκάφος και άλλες σε εκδρομή στην Αντίπαρο.

Η Πάρος είναι αγαπημένος προορισμός για τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά και το νησί του πρώην πρωτοκλασάτου υπουργού του Γιάννη Ραγκούση.

Το γεγονός δε ότι ο τελευταίος ήταν αδύνατο χθες να εντοπιστεί τηλεφωνικά εντείνει τις ήδη υπάρχουσες φημολογίες περί συνάντησής τους με σκοπό την αποκατάσταση των σχέσεων τους.


Η περιοδεία

Για τον πρώην πρωθυπουργό οι διακοπές ξεκίνησαν από την Κρήτη τον Μάιο, συνεχίστηκαν σε Ρόδο και Σάμο -περιοχές που επέλεξε ως άλλοθι είτε για να αποφύγει την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ είτε συνδυάζοντας θαλασσινές βουτιές και Συμπόσιο της Σύμης αντίστοιχα- έως ότου φτάσει στην Πάτμο, όπου και παρέμεινε επί δύο εβδομάδες, γυρίζοντάς την ολόκληρη, αλλά και επισκεπτόμενος με σκάφος τα γύρω νησάκια Μαράθι, Αρκιούς και Αγαθονήσι. 

Στη συνέχεια σειρά είχε η Σέριφος, τόπος καταγωγής του έτερου «κηπουρού» του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και τέλος πάλι η Κρήτη, και συγκεκριμένα το Κολυμπάρι Χανίων.
Ενδιαμέσως, δε, είχε επισκεφθεί τη Μεσσηνία, ενώ διαψεύδεται επίσκεψή του στη Λευκάδα.

 Εν ολίγοις, αδιαφορώντας επιδεικτικά για την οικονομική συγκυρία της χώρας -αποτέλεσμα της δικής του πολιτικής-, που εμποδίζει εκατομμύρια νοικοκυριά να περάσουν έστω και λίγες ημέρες ξεκούρασης, ο κ. Παπανδρέου συνεχίζει να προκαλεί με... ατελείωτες διακοπές, ακόμα και λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη, υποτίθεται, για τον ίδιο εκλογή νέου προέδρου στη Σοσιαλιστική Διεθνή, που είναι ίσως το μόνο πράγμα που θα τον μαζέψει από τις παραλίες.

dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: